Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
loša,nemoj više,Suada ti je plafon
Kakavi su vam to komentari tita Vam. Isto da se ova pjesma ili bilo koja druga mora svidjeti bas svima...
UZAS ... SABAN je vise rock od ovoga ..ali sto jeste jest..nikada nisu ni bili grupa .. a gdje im je onaj zuti , ili se prefarbao ?
Simpaticno, radujem se ostatku albuma...
Grozno. Al fakat grozno! Kada su se jednom oprostili od muzike, tako i treba biti. Ovo je i REGINU nadmasilo.
koji turbo-folk pocetak ... dosta vise o Amerikama jbt
bolje da se zove pjevamo kur..
Objektivno pravo losa pjesma! Neinventivna do bola. Losa odavno nema inspiraciju za iole pop pjesmu, jer je u dusi narodnjak zestoki. Ali nema veze, trebala im je pjesma, pa i album, da zavrte sponzorsku turneju, otmu nostalgicarima lovu i vrate se svojim privatnim biznisima, kafanama, i ostalim poslovima od cega zive svi osim tata Lose. On tu i tamo ubode neku muziku za poneki film svojih jarana Djure, Zalice i sl.
Losa jos uvijek misli d a je najbolji, tako mu mama kaze
bullshit!
Jadno, staro, bijedno. Nemojte vise Plavi Orkestar. Pali ste kurajici za usi
BLJAK ... uzas ..
covjece kako je ovo jadno...kako su ofucani... pjevati o Americi je cisti turbofolk....katastrofa brate.... Amerika je velika i siroka ...mislim...jbt jesu inovativni....
pa nisu oni nikad ni bili nesto posebno... slusao sam ih kad sam bio znatno mladji... jedan od bendova koji nikad nije napredovao, jos uvijek prave iste pjesmice za djecu...
malo je reci muzicka katasrofa, plagijat, a tekst , boze me sacuvaj ovakve muzicke scene, i ovakvih hitova.