Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je Dino slučajno otac baš bi me bilo stid mojih drugova i drugarica kada bi se pojavio u ovim šarenim odijelcima, kratkih pantalonica, dozla da mu je 22 godine. Ali Dino samo naprijed kod koga prođe prođe a meni si vala stoprocentno KLOVN.
Kada vidim bilo koju estradnu umjetnicu da u poznim godinama spuca kratku suknju ili pokaže grudi zgadi mi se život, to jednostavno ne dolikuje ženama u određenim godinama. Potpuno isto osjetim kada vidim djeda ala ovaj nazovi pjevač u ovim smiješnim odijelima. Nisam ja bez ukusa, nije me boga mi ni vrijeme pregazilo ali Dino je kao prvo dobro zagazio možda već u sedmu deceniju pa mu zbog godina ovo nije potrebno a prculjak nizak u zguzan i meni je isti klovn.
Nije mi bio drag sve dok srbima nije zabranio srpske zastave u beogradu
budaletio, prvo čemu tolika mržnja, drugo kome je on to zabranio, pa zar ima neko ko može povjerovati da bi neko mogao u sred Beograda da zabrani srpsku zastavu. Oprosti, možda sam pregruba ali kada vidim da ima toliko naivnih onda me huja uhvati. Ko bi tebi, meni ili nekom iz Sarajeva mogao da zabrani da unesemo našu zastavu. MENI NE BI MOGAO ZABRANITI NIKO DA TO URADIM, e isto tako ni Srbina u Beogradu to niko ne može ali i ne treba da zabrani, nasjeo si na bajku.RASPITAJ SE
Nije bajka vec je zabranjeno glupaco
šansa bih federalnim poreskim inspektorima da napokon preispitaju prijavu primanja "hadžije" dine dervišhalidovića u njegovoj poreskoj prijavi za 2015., ali da se ne baziraju na lažnim ugovorima (zna se da se potura cifra 10-20 tisuća eura na inozemnim gostovanjima) - stvarna cijena nastupa se kreće i više od stotinjak tisuća eura po jednom nastupu, ovisno o zemlji gdje je dino merlin nastupio
ficfiricic
auuu al je zgrnuo opasnu lovu