Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametni, a ne ko ovi naši papani samo da im roka i trese. Da je pameti da se sve te petarde i rakete i ostali andraci zabrane, ali nemamo mi tu kulturu i pamet.
@gooUser Ha-ha. Da, mnogo smijesno sto petarde i vatromet izazivaju strah kod zivotinja.
a kod nas još se puca iz oružja al smo zaostali uh
Pukli i oni ko kokice
Dotakli smo dno dna.Vatromet i petarde zabranjuju radi životinja,a radi male djece,beba se nisu toga sjetili ranije!Možda jer djeca ne laju kad se uplaše?
Valja sad namesti konfeta haha
Dosadni su vala sa ovim petardama, neko bi i spavao, a ne probude te sa onim rokanjem.
Hahahaha ovo na drugoj slici nije Pips, chips & videoclips nego Nipplepeople hahahahah
Joj kad mi cijele godine komsijin ker laje po cijelu noc ja samo cekam novu da izrokam 500 petardi da se lajavac usere mjesec dana ne laje
Vala ako nema vatrometa neka ne bude i konfeta, lijepo 2sekunde poslije horor na ulici.
Nije pitanje šta građani žele putanje je šta turisti žele... Zašto Dubioza zašto vatromet? A grad pun.. Vatromet ne smeta u Parizu Londonu Dubaiju al eto ovde sve smeta...
Vatromet producira previse CO2. A samo diktatorska Kina zaradjuje
Ako nisi znao u HR u Zagorju postoji firma Mirnovec koja proizvodi i prodaje sirom EU petarde,rakete,sve za vatromet. Pored njih Kinezi nemaju sta da rade.
Nocas su definitivno izgubili suverenitet. Od tisucljetnje zelje za drzavom, nocas je definitivno predase u ruke cinovnicima Brisela.
10 000 ljudi svaki dan iz Istre putuje u Italiju na posao, iz Međimurja ih puno svaki dan ide u Austriju na posao, u Sloveniju, puno Mađara radi u Hrvatskoj i putuje svaki dan. Jedan teritorij, jedna valuta, nema granica.. Sviđa mi se, a svijet se odavno promijenio, osim na Zapadnom Balkanu.
dortmund, šta veliš "Svijet se promijenio osim na Zapadnom Balkanu". Pa jes, upravu si. Sad se rat ne vodi na Zapadnom Balkanu, vodi se na par desetaka kilometara zapadno od EU. Zanimljivi ste vi meni.