Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zvuci odlicno napokon nesta lijepo u ovoj drzavi ...
kad naprave film da mogu gledati roditelji sa djecom zajedno onda možemo reć' da je kinematografija odrasla, ovako bogu plakat... nema filma da možeš pustit' u kući a da ne gledaš gdje su djeca....:(
Imas minionse.
Pa kod nas se pretežno snimaju drame i komedije. Tako je bilo i prije rata. A u svakoj komediji mora biti bezobrazluka i psovki a u dramama nekog silovanja i slično. Jedini domaći film koji sam gledao a da nije niti jedna psovka ubačena a film je extra i padali smo od smijeha je ' Lajanje na zvijezde' srpski je film ali je za čitavu porodicu i extra je.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nadam se da se varam, ali čini mi se da će ovo biti još jedan loš i besmislen domaći film.
dobar
hahahah bit ce ovo dobar film
Hhahahah premocan trailer extra glumacka balkanska postava dobar fazon bice ovo dobar film :D
eto ga pregledasmo ga u 2 minute 😂😂😂😂
"Pogledajte trailer: Prvi pogled na dugo očekivani bh. film "Hiljadarka"" trailer jeste prvi pogled, tako da nema razloga za gomilanje sinonima
mogli suto loma skratit na "milja"
"ja sam Atif morel CRVENKA????"
Bosna i Hercegovina i Bosanci su uvijek bili Titov ponos. Da mu je kako znati sta joj (Bosni) "dusebriznici" sve rade, ne bi imao smiraja ni u grobu. Pocivaj u miru, postovani Druze Tito!
York Da nije Ramazan odgovorila bih ti tvojim papanskim žargonom.
@ York... Ja cijenim tvoje misljenje, makar bilo i pogresno. Sjeti se, ako nisi premlad, Titovog Ustava iz 70- ih. On je dao Muslimanima status...! Da ne duzim... Tvoj jezicki izraz je druga prica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi cemo zivjeti u proslosti jos hiljadarku godina,zao mi napustit ovu zemlju imam osjecaj da ako odem nije to to nisam vise bosnjak mislim ono jesam al nisam omah postanes niko izgledas kao bankomat
Domaci filmovi su glupi. Malo se ulaze u njih i to se nastoji dopuniti pornografskim scenama. Vecina domacih filmova su polupornici.
Ma kad vidis samo onaj Kusturicin film Sjecas li se Doli Bel, to je toliko prosto, primitivno, puno psovki, glupog humora, preljube, nasilja prema zenama, staromodnosti... A to se racuna jos jedan od boljih filmova Kao.
Ako pogledaš film onda možeš govoriti o njemu. Ništa gore nego biti pod uticajem stereotipa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)