Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza pjevacina. Tekst onako. Spot nula. Ne bi on trebao gubiti vrijeme na ovim pjesmicama.
Slazem se sa svim sto si naveo. Ali ne krivim Mirzu, čovjek je pod ugovorom, ima savjetnike i mora snimati i pjevati šta mu se servira. On samo dio može izabrati, želiš li šund ili veći šund. Kada ga potroše onda će ga i odbaciti, ali nije on toliko naivan. Jedva čekam dan da se riješi okova ugovora pa da neko srdačniji ulaže u njegov talenat.
najbolji pop pjevac u BiH.
Na pocetku bijase simpatican i decko koji obecava a postade jos jedan u nizu turbo folk orangutana ..
Šund
crkveni pjevac
Mirza dobar pjevac,skolovan momak (arhitekta),elita.Ne bi trebao imati ovako jeftine pjesmice sa negativnom porukom i sadrzajem u spotu.Zasto nasilje ,zasto dilanje droge,zasto negativne konotacije u spotu,pored toliko lijepih stvari o kojima se moze pjevati i spot snimati.Ipak je on idol mladim generacijama,i kao takav mora biti i odgovorniji prema njima i sadrzaju svojih spotova.Nemojmo se cuditi onda sto nam omladina odaje se porocima i kriminalu kad to vide od svojih uzora/idola.
Mirza odličan!
Iznenadio me momak glasom-izmedu cole i harija!Samo dobru pjesmu.Moj savjet mu je da proba doc do Gibonnija!
A onaj Gile popi Boga oca.Da više ulaže u sebe a ne ovako skanaturi pjesmu od kusura što mu ostane od džeka.
Svaka cast!!! Podrska mladim bh. muzicarima!!