Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj frenki,đaba ti šalješ poruku , ovaj narod se ne budi !
ovaj frenki glumi nekog urbanog tipa a iza leđa mu svi govore da je došljo , repa o slobodi a nije bio na 2 utakmice u zivotu, a gdje je edo majka da nam kaze kako izraelce maltretiraju palestinska djeca i kako im je \"tesko\" , kao oni su antinacionalisti ,što tu svoju filozofiju ne prodaju u mjestima prijeratnog prebivalista
meni su i pjesma i spot pravo dobri.A ja ne znam šta vi očekujete da čovjek potroši na spot 10.000 eura pa nije on neka sisata pjevaljka pa da se gologuzim skupim spotovima probija.
Frenki je doktor za repčugu, a vama levatima neka je dobra stvar, \"što si mućko kolu\".
Pogrešno zaključuješ. Jedno ne isključuje drugo - ako mi se to \"dali, dali, mali\" ne svidja, ne znači da mi je Frenkie, i bilo šta što se smatra alternativni(jim), super. Naprotiv, bitno je biti dobar u onome što radiš, a ne miješati kruške i jabuke. Uzmimo da je neki Aca Lukas, osim što je prva nozdrva Srbije, među najboljim narodnjacima i njega usporedi sa \"dali, dali, mali\", a ne sa Frenkijem. Potonjeg ćemo baciti pored Ede Majke, ne moramo ga s nekom gengsta repčugom usporediti, i opet će biti poprilično loš. Dakle, ako je Frenkiju na čast što postoje gori izvođači, žanrovi i tekstovi, to je njegov problem.
Ovaj Frenkie baš pao k za uši. Nakon \"Odličnog CD-a\", sve lošiji i lošiji...
bitno je da se vama svidja dali dali dali dali ti je mali itd.
pjesma smori majke mi
Spot je isti i kao smetlje koje se često može vidjeti u pozadini spota !
Jel ovo onaj silajđićevac? hahahaha P r n u o mu Hare u šišu i ovaj se tek sad oporavio
dobar si bro
vi koji pljujete ocigledno ste poceli da GORITE od ljubomore, zavisti, profitiranja na sirotinji, dodikovci i dr. samo naprijed Frenkie kad niko drugi nesmije i nezeli, FMJAM nagovorite im se vi u par rima i stihova ;)
Bolja je pjesma dosta od spota. Najbolje je ne praviti spotove sa ovakve pjesme nego ostaviti svakome da razvijeke slike u glavi. Onaj ko hoce da se ostavi na miru, neka zatvori oci i crkne umirovljen.
Er ist ajne kloc ! Eto nek si nas prosvijetlio Frenkij, bez tebe nebi znali da je socijalna situacija u BiH izuzetno losa, ti si najbolji .
Kakav neuki shaban!
Frenki idi u Holywood a nas pusti na miru !