Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Bravo! Bravo!!
kentuki abu al komodo
BRAVO DA KONACNO FEDERACIJA BIH DOBIJE HIMNU, BRAVO MOMCI, ZIVIO BOSNJACKI DIO FEDERACIJE !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
DUBIOZA KOLEKTIV ZASLUŽUJE SVAKI USPJEH NA SVIJETU JER TI LJUDI TOLIKO DUGO RADE I NE POPUŠTAJU U SVOM POSLU I POSTAJU SAMO BOLJI I BOLJI KAPA DOLE
Ovaj spot bi imao koliko toliko smisla da recimo policija nije imala pojma za snimanje....i da su dosli na " pravu " intervenciju. Ovako Ta neka bunt poruka koju pokusavaju da odasiljaju feela nekako umjetno.
Dobro, super i poucno..
I like it..awsome
...momci...svaka čast...pjesma, video....kapa dole !
rambo amadeus za sirotinju.
Pet pita preslušah... Spot je svaka čast! Murija se spremila da pendreči i mariše HaHaHa i u čudu gleda "napad" na šoping centar i rasprodaju! Ovo bi mogao završiti kao MTV spot best 10 ove godine!!!
orijentalno smeće puno prostakluka. pfuuuj...
@UnitarnaBosna Šta si ovdje vidio i čuo toliko "orijentalno" bolesniče?
@Ergoproxy @Ergoproxy I see... mislio si orijentalne face ovog benda. To ima još manje smisla,nego tekst nazvati orijentalnim.Mrziš Bošnjake,a?! Čak i u muzici,filmu i književnosti. Ovi momci su veliki liberali,ali uzalud za tebe su oni orijentalci koje mrziš ...Strašno!
Treći put je preslušah. Stvarno dobra pjesma. Spot je apsolutno remek-djelo... kako im je uspjelo skupiti ovoliku raju čak i policiju? Spor je za MTV-a među prvih 10..realno!
Fantastičan spot. Pjesma je ok,jedino je kvare riječi "živimo u šupku civilizacije".. nema smisla al' eto...
@vxvy Mi smo jedan hemoroid na šupku civilizacije
Ne mozes za Dubiozu reci da je lose, ali ovo je pomalo ponavljanje. Mislio sam da ce biti nesto inovativno, kako smo i navikli, ali zvuk je kao i sa proslog albuma. Mozda bi trebali probati sa novim producentom.
Kako me nervira kad neko pocne pricati o ovim papcima "Dubioza Kolektiv" FUJ PLJUC
E čuj dubioza kolektiv
Svaka vam cast i za spot i pjesmu
Svakodnevnica nasa hahah.No bad no problem.Recite stop SIKIRANCIJI
sta je ovo slavko?? kakvi su ovo subverzivni elementi j t b! hapsi sve!
DOOOBBAAR. Ismijao sam se na MURIJU hahahahaha. EXTRA .