Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubitelj sam zesci Zabranjenog, ali ova im nije ni blizu oni najbolji.Izgleda se pocelo pusiti.
nema bre nista bez srpskih ku.rava, ebes spot ako one svoje mindje ne pokazu... bravo sejo, sljedeci album ti je garant TURBO FOLK REVOLUCIJA... samo naprijed... hehehehe
Pusenje je bend koji predstavlja odraz stanja u drzavi, tako da je suludo porediti prijeratno pusenje sa danasnjim, isto kao sto je suludo porediti ex yu i BIH/HR po bilo kojim parametrima. Nemojte da se lazemo da bi pusenje bilo drugacije sa Neletom, to je samo nostalgija sto nas vuce. Na kraju krajeva, da li iko prati Neletov rad? Zar bi sa supeRSman-om cirkuzantom pusenje izgledalo iole ozbiljnije?? budimo realni... Pjesma nije najbolja, ali vecina vas nije shvatila o sustinu, a ako nesto ne razumijes, ne znaci da je lose.
Koliko god ovih komentara al navedite mi neku bh grupu pa da slusham da moze ovu energiju prenijeti na zvucnike...odlicna produkcija.
mene je bas ova pjesma podsjetila na Pusenje sa prvih albuma kada su svirali sirovi garazni rok. ne kontam ovolike negativne komentare.
moj Sejo... ofalio si i ti... to je vjerovatno posljedica Zagreba i uže okoline... znao si ti to nekad puno bolje,a to nekad se živilo na Koševskom,družilo sa Sarajevskom rajom,udisala se moj Sejo druga \"hava\",živilo sa drugim i boljim ljudima u okruženju... sad si postao samo \"Purgerski\" prosjek...
uzas..zagrebaci derpe pjeavju o nekoj selmi a okolo nazovi bajkeri.. kusto vrati se sve ti ej oprosteno
koji pe.der
Zar i ti o sine sejo... Krenu putem srpskih spotova? Golotinja danas sve prodaje pa tako i debitantski spot... Tuga, jad i cemer...
uzas !!!
ovo je stanje Bosne..primitivna bez ideja puna sandza i sip.tara bez umjetnosti i kulture
uzads odron .. ovo je rock ko da je pravi sip.tar ili sand.zo
sta vam je ljudi dobra je pjesma, naravno svako ima svoj ukus ali meni je extra pjesma
Kladimo se veci ima spot. Ovo je malo reci odron
SRAM VAS BILO... STID VAS BILO IMENA KOJE NOSITE!!!
vise o moonlight dance group :) http://www.moonlight-dancegroup.com/00fsg1/2001.jpg odlicno .... :/ turbo folk rulz :/
I zasto su napravili spot za jednu od najslabijih pjesama sa albuma. Bolje da su napravili za Kladimo se ili Prigodne rijeci.