"Ne bih ja bila ja"
0
Pogledajte novi spot Lepe Brene
Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije valjda sarajevo-x ovako nisko pao pa je brenin novi spot vrijedan paznje???
SMRT TURBO FOLKU!
joj Breno - ima smisla odmjereno i stariti - ovako od botoxa bi mogla uskoro i explodirati....
Isprdila si i ti svoje, propadas , venes, nepjevas nego stenjes.Iskreno.
Uz ovu ćemo cugati!
previse se operisala
Prestanite ženu vrijeđati....Ako ne volite Brenu ni njenu muziku, ne slušajte...ja tu muziku ne volim i ne slušam i basta! Ali neću da je vrijeđam zato...Šta je fukare trebala, rastati se od svog muža zato što su budale krenule u rat?! Bijedni su vam komentari, o\'ladite malo bolan!!! Ženi je 51 g. Samo zbog linije joj čestitam....ostalo\'nako...ljepša je fakat bila na prošlom albumu, prirodnija....ali takav tip žene i neka je....vi se i ja sa vama treba o sebi da brinemo, nju ostavimo njenoj publici, koja je voli.
Sva je ispeglana. Postala je obicna kao sve ostale ispeglane. Steta. Njen kvalitet kao jedne od najboljih pjevacica ce njenin ne prirodnim izgledom sama sebi skratiti njen imedj.
@Emir, de ne rise bolan. Ne znas sta pricas. Cuj, nas Kalesija odbranila ?????????, ne pominji takve gluposti pogotovo u ovim danima dok obiljezavamo najznacajnije bitke za Sarajevo. Dobro ti rece covjek nije mislio da vrijedja Kalesiju kao Kalesiju govorio je o seljakluku generalno.To sto je sad Kalesija sa puno negativnih asocijacija, radi silovanja starice ili vehabija to se nazalost sutra moze desit bilo kojem mjestu. Stoga vam je prica glupa. Tema je brena!
Ova Željkina pjesma je slab pokušaj da kopira legendu Tomu Zdravkovića koji je pisao pjesme za Silvanu Armenulić, a Brena interpretacijom blijedo pokušava da kopira Silvanu.
ŠTA ĆE BRENA NA SA-X? ŠTA ĆE BRENA NA SA-X? ŠTA ĆE BRENA NA SA-X? ŠTA ĆE BRENA NA SA-X? ŠTA ĆE BRENA NA SA-X? ŠTA ĆE BRENA NA SA-X? ŠTA ĆE BRENA NA SA-X? ŠTA ĆE BRENA NA SA-X? ŠTA ĆE BRENA NA SA-X?
Osim toga Seka ima ogrome S.I.S.E i to prirodne
ma je.b.lo vas zrce ne bih otisao nikad ..mrs tam
seka je dama za cecu i brenu koje su drolje i osuđene kriminalke a ja nisam c uo nikad ruznu sekinu izjavu o bilo kom narodu a također prav i humanitarne koncerte za razliku od ove 2 drolje
@ACDC nisi kalesiju nazivo selom dok su te ti isti seljaci branili u sarajevu od 92-95 ako si uopste i osto u toku rata ... ti neki centar ex-yu scene .... nisam ni blizu kalesije ali zelim ti reci sta mislim
Kakva je ralika izmedju Brene ,Seke i Cece...nikakva,drolje i sljam .Samo sto Ceca i Seka nece pljuvati po svom narodu.
Na stranu sve ali onoliko plastike i sminke je kiceraj da mu nema premca.Vjerujem da bi Brena u natur izdanju bila pravo sexy,starka za pozeliti,ovako,bez namjere da vrijedjam,bar meni izgleda kao jeftina fuca koja se prvi put dokopala velikog izbora sminke.