Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubomorna na tebe svaka kolegica Sex u hotelu s 5 zvjezdica Zemlja porijekla tepiha je Perzija Da te oči zaboravim treba mi amnezija Wtf bro ? Hahahah
HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
guglala sam ovaj tvoj tekst, reko ma nije moguce. kad ono moguce.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad slusam, u glavi mi se stvori slika covjeka koji pjeva kroz vodovodnu PVC cijev dok je preko klema skopcan na 220 Volti
Koja karina od muzike u pm.
Evo jednog dobrog članka po pitanju ovih... https://www.detinjarije.com/ko-i-zbog-cega-truje-nasu-decu/
Pokusao sam spot pogledati i odslusati do kraja ali neide . Koje je ovo sranje kru ti jadan.Niti tekst niti muzika nista niscim , 0 BODOVA.
Nisam pogledao, a već znam da je dobar.
neću pogledati ovaj spot...nema šanse
Ovo mogu samo papčine slušat .
Ima prevod hahah....
Kike Budalike ozbiljnije zvuci od ovog
Daj lavor da povratim.
Bubini roditelji i dalje cekaju njegove prve rijeci.. 😂
Tuga i nevjerica...
Da nije bilo titlova na spotu, ovo buncanje ne bi skontao..
Sve je ovo kondom mogao sprijeciti ..
vajduga kusti svom
Jesu ovo ono wana bi gangsteri sto su "pali" sa 3 grama zutog? Braaaaaaaat Moooooooooooooooooj, braca moooooooooooooooojaaaaaaaa. Vrati se Koke, sve ti je oprosteno :)
Auto tune i botovi na YouTube da prekucaš gledanost.