Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad pomislim na Crvenu Jabuku bude mi prava sjecanja njihovih starih dobrih pjesama ......al ovo je stvarno sramota
Nekako s proljeća,Ima nešto od srca do srca,volio bi da si tu.... žera prestani fakat više ofiraža
jel ovo reklama za Hrvatsku obalu?? koja komercijala jarane...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedno sedmicu dana imam problema sa stolicom. Uzimo sam neke kapi i tablete. Nije islo. Onda sam cuo pjesmu od Crvene Jabuke. Sve mi se otvorilo
Smeće.
a kurca i pjesme i spota..
Otpjevat ce Zera,dacemo mu Konjak...Ili cizu...
Nigdje veze
ovo dzej vaskrsno?
Dražen Ričl Zijo, najljepše pjesme napisao i otpjevao na šmekerski način, da nije tragično završio ovaj bend bi bio sigurno najveći na Balkanu, najljepše pjesme pisao iz ličnih iskustava, voljen lik, super talentovan ali nažalost...a ovo što sad komercijala radi od benda je tužno. "Pjevat će Žera daćemo mu konjak". Dozovite se i ne srozavajte se.
Žera me uvijek iznenadi u ovom sivilu.
...hoce li Zera zapjevati i onu "Herceg Bosno srce ponosno",prica se da mu je ta omiljena.
UKIDAJ POLICIJSKII