Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja da sam srbija ja bi slao ove obicne pjevace koji su popularni u srbiji zapravo . pa jedne godine posaljes fazon aleksandru prijovic mozda nesto uspije . prije su oni slali zeljka joksimovica koji je zavrsio 3 , marija serifovic koja je naravno pobijedila , slicno kao kad smo mi poslali hara mata haria sa pjesmom lejla gdje je zavrsio 3 .
Užas.
Ima li neko da ovo preti, jesmo li bas otisli u sto pm?
Hoće navući s nogu
Gdje su joj cipele,zena bosa? Mogao joj je AV kupiti neke opanke.
Bolje da je išla u New York da sere sa onim pederom o ugroženosti srpčadi...
Jadni , mali ljubomorni Bošnjačići ...
Ja kao Bosnjak sam ponosan sto nismo u ovom nemoralu, sotonizmu, pederluku, razvratu i politickom mehanizmu..
Šta je ovo toliko pjevaca Srbi imaju ovo im je promašaj
Ovo neka svetosavska mitomanska molitvena pjesma .Jezik karpatski .
Hrvat zakuco
Kopija Ramtastain
Katastrofa.Nisam prepoznao tri riječi
Da je Srbija imala ovakve noge nikada ne bi propala.
Onako kako EBU iskljuci buuuu kad pjeva zionisticka pjevaljka, tako se ukljuci i aplauz svakom pjevacu... Zenska izgleda full retardirano dok brunda "lila romunda" europljanima koje zivo zaboli za neki tamo cvetak...
Od ovolikih nastupa i država nas ovaj Yutelkliksa maltretira samo sa Bebom NaSranje i Poderane Dore. . Pa kako vas nije sramota????
Hahaha