Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puko server...
kupit ces ti mudo marijanovo...:D
Ako neko bude imao viska karata, molim da se javi. Moze li mi neko odgovoriti da li ce biti ponovne prodaje paketa na kupikartu.ba.? ili je to bilo to? Jer ja nisam stigla rezervisati, a sada je sve rasprodano :((( ii da li neko ima informaciju od kada pocinje regularna, ulicna prodaja?
Treba meni jedna karta hitno !!!!!!!
Što se tiče tog viška rezervacija kod većine od nas.. Zvala sam info centar kk.ba i žena mi je lijepo rekla ovako : Od 15.10. će nas zvati da provjere koliko paketa tj. ulaznica ustvari želimo i gdje da nam se dostave. Tako da nema problema ako ste umjesto 3 paketa rezervisali njih 12 :)) Eto, nadam se da sam bila od pomoći. Pozdrav!
Znate li da li se mogu poslije otkazati rezervacije? :)
I ja sam rezervisala dvije ulaznice, a na Vase rezervacije mi stoji da sam rezervisala 4, a i primila sam tri maila, s tim da jedan obuhvata dvije karte.. zna li neko budel\' poslije problema u vezi s stim? RE: i meni je isto stiglo....mozda su 2 za koncert 2 za film..(lupam) ne bi trebali praviti problem ako bude trebalo otkazati visak karata, njihova je greska nije nasa...uostalom uvijek mozemo prodati visak karata :)
http://www.youtube.com/watch?v=W7xa_9dhTko
Rezervisala prije pola sata 2 paketa ulaznica,a sinoć spavala kao beba:))) Slazem se za Vip ložu,trebali su neke zone makar napraviti,ali hajde sad... Jedva cekam..od početka novembra se počinjem kljukat c vitaminom,medom i cim sve ne-samo da se ne rezbolim od kake gripeštine za koncert:)))))))
NARUCIO SA DVA PROFILA 4 PAKETA A REZERVISALO MI 8 PAKETA KARATAA! KARAATTTAA! :))
Dragi Balas nigdje u svjetu BRENDOVI KOJI SU POSTALI BRENDOVI OLIMPIJADAMA NE MJENJAJU IME,JER IH JE TO UCINILO BRENDOM,A TO STO JE SAMARAN OTVORIO NISTA POSEBNO NE ZNACI,DA ON NIJE TO URADIO URADIO BI NEKO DRUGI,A ON JE BIO OBICNI COVJEK KOJI SE SMRCU ZABORAVLJA KAO I SVI SMRTNICI,A DOK JE INSTITUCIJA OLIMPISKIH IGARA VJECNA INSTITUCIJA I BREND I NOSE JE NARODI ZEMALJA U KOJIMA JE BILA KAO DIO SPORTSKE KULTURE I ZIVOTA I RADA GENERACIJA U TOJ ZEMLJI ,KAO I CITAVOG SVJETA.TO JE LOGICNO DA JE BREND OLIMPIJADE ZETRA I KAO TAKAV NAZIV OLIPISKOG BRENDA SE NIJE SMJEO MJENJATI,JER TO NIKO U SVJETU NERADI,NEGO KORISTI TAJ VEC POZNATI BREND U SVJETU I ZEMLJI.POZDRAV TEBI BALAS
isti slucaj se i meni dogodio, mislim da je do njih.. jel se ulaznice placaju po primitku ili mozemo preko kreditne?
jutros rezervisem i na mail mi dodju 3 rezervacije po 2 karte sad imam 6 karti rezervisano treba li kome.
Rezervisala dva paketa ulaznica i sad cekam da dodju...tralalala:)
s tim da je olipijska dvorana i s tim da ovaj ima veze s njenim otvaranjem ima i logike da se zove tako.. pa zenica i travnik su dobili po ze i tra :-).. sad da se daje ime radnika malo smijesno ehhehe.. i onako je savko zan po imenu zetra
jel bolje da se nesta odrzava u zetri nego da zjapi prazna? narod hoce balasa, tako da ce ga i dobiti :-).. nekom se svidjalo, nekom ne..
kako ste dozvolili da se ZETRA ZOVE PO JEDNOM SAMARANU KOJI JE PROJEKTE I PROJEKTE I LOVE I LOVE OD IGARA PO SVJETU PROKOCKAO I POPIO.PA NAROD JE TU ZETRU IZGRADIO NASA RADNICKA KLASA IZ ZENICE ZELJEZARE I TRAVNIKA,PA SE ZATO I NAZVALA ZE-ZENICA,I TRA -TRAVNIK ZETRA JE DJELO NASIH OCEVA I DEDA I NANA,TATA I MAMA I BABA,KOJI SAMARAN LOKATOR I KOCKAR BIO,JOJ PO KOME SE DAJU IMENA OBJEKATA.POLITICARI BIH SE UVLACE KOCKARIMA U GU.ZICU,A NAROD KO JE.BE