Muzika
0

Počinje prodaja karata za veliki koncert Rock škole u Mostaru

Klix.ba
U četvrtak 17. decembra 2015. godine, u 12 sati počela je prodaja ulaznica za veliki open-air event Rock škole Mostar na stadionu Kantarevac 30. decembra, na kojem će kao zvijezde večeri nastupiti jedan od najpopularnijih regionalnih bendova – Dubioza kolektiv.

Do prednovogodišnjeg koncerta Rock škole ostale su nepune dvije sedmice, a danas u podne počinje prodaja ulaznica za ovaj veliki open-air event. Za koncert vlada veliko interesovanje, što i ne čudi imajući u vidu da će na njemu nakon nekoliko godina u Mostaru ponovo nastupiti Dubioza kolektiv. Prije njih će svojim nastupima publiku zagrijati mladi muzičari stasali u Rock školi, kao što su bend Floridus i još nekoliko muzičkih projekata škole.

Cijena ulaznice je 5 KM (konzumacija uključena), a online prodaja na www.kupikartu.ba počinje u četvrtak 17. decembra u 12 sati. Ulaznice će se moći kupiti i na prodajnim mjestima KupiKartu u bh. gradovima, a u Mostaru su dostupne također na recepciji Muzičkog centra Pavarotti. Ulaznice će biti dostupne u prodaji i u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori kroz prodajne sustave kupikartu.ba.

S obzirom da je broj ulaznica u pretprodaji ograničen, organizatori preporučuju online kupovinu putem kupikartu.ba kao najbrži način da dođete do svojih ulaznica. Prihod od koncerta će biti podrška radu Rock škole i opremanju njihovog studija za snimanje.