Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet SPEKTAKL u Naslovu... Pa zar toliko maste nemate, pa je sve Spektakl....
Osmanlije i nisu bili okupatori,već spasioci.Oni su te oslobodili lanaca i lomače. Možda ti nije bilo poznato ali u to vrijeme u kršćanskoj Europi,Bogumili su smatrani hereticima i za takve crkveni sud koji je se zvao inkvizicija,imala je na desetine okrutnih mašinica:metalnu dijevicu,lomaču...itd.
nemam ja nista protiv njih ali da je bajno sve bilo kako ti kazes- nije, i oni kad su dosli prvo su kralju bosanskom glavu odrubili. sve i da je tako kazes, ispada opet da su te iz govana izvadili pa te u njih opet umocili kad su te prodali za saku zlatnika.
Bosnje evo vam brace iz Azije .Moram priznati da ima i lepih devojaka.
jelde da lice na srpkinje bez zajbncje?ali zasto lice ...
@sipugaloma Zato sto u Turskoj ima vise Srba nego u Srbiji!Po nekim proracunima 9 miliona Turaka ima srpsko poreklo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek je hairli. A srpčad što laje po Klixu - razumite ih, to je od gladi. Sit gladnom ne vjeruje - vazda bilo.
A za njih ćete imati vode za led?
KUD Janjicari
@Cannes Kme kme.
Koristim priliku i za moju nenu molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne. Cim otopli mi cemo bogme i ove godine na mars mira i malo pretresati satore, pa nam zato trebaju plehani vikleri da nena fino izgleda. Mozda cemo sa satorima ispred skupstine pa da je lagano i dostojanstveno demoliramo :)