Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
maciji kasalj...ovo cu POJESTI...
kako glupa pjesma...al naravno nasi ce sad pisat kako je puno bolja od Dine,kako je ovo dobra pjesma ahahaha...tudje sladje
Pogledao sam pjesme iz regiona, i ovo nekako mi najvise lici na normalnu stvar. Dino nije los al, da ga slusa druga generacija dijaspore.
BOŽE SAČUVAJ... KAD OVO ČUJEM NAŠ MERLIN JE ODLIČAN....HAHAHA
Mislio sam da je Cipela i ona Milanova nesto najgore,no prevario sam se..sta je ovo,Tito dragi?ovo je nula,ništica,precrtana..moze li gore od ovog?
Ovdje izgleda da je svima bitno samo ono:vazno je ucestvovati..nijedna od ovih nije napravljena da bi pobijedila..nego,ako prodje-prodje--pa dokle tako?
wow!!! odlicna pjesma!! imaju moj glas!
Odavno gluplje pjesme nisam cula (iskljucujem turbo folk, to nije muzika)
\"jeste bolja od Dine. Love in rewind je totalno sivilo naspram ovog, dinamički opseg uopšte ne postoji, monotono, ne ostavlja nikakav utisak... Imao je Dino i bolje. \" e ovakav komentar se ceka sve vrijeme hahahahaha ;)) bla bla bla
Pjesma je dno dna, imali su tri pjesme koje se natjecu i sve su bile zesce smece. Pjesme koje ostali ucesnici salju ove godine na Euroviziju su totalno smece, Dinina pjesma je cak i dobra u poredjenu sa ostalima. Naprijed Dino do pobjede!
Iskreno, pesma je glupa, BiH ima milion puta bolju pesmu! Dino, car si !
jeste bolja od Dine. Love in rewind je totalno sivilo naspram ovog, dinamički opseg uopšte ne postoji, monotono, ne ostavlja nikakav utisak... Imao je Dino i bolje.
skroz slatka pop pjesmica. meni se svidja! glasam za njih!
koga boli k.... za srbiju?? što ne singapur il malezija il brazil? sve je inostranstvo jel crvena jugo bando?
Pjesma kao da je nastala na silu, a djevojka nema neke zavidne vokalne sposobnosti. Srbijo, znala si i za bolje.
Stvarno mi nije jasno. Pjesma mi se sviđa i to i napišem...i obrisaše mi komentar, ne mogu da vjerujem. Mislila sam da se brišu uvredljivi komentari, al što ovi pozitivni, ne razumijem. Ukinite skroz mogućnost komentiranja i mirna Bosna!
Jeli ovaj forum postoji da bi se komentari samo brisali. Cuj od 59 komentara ostalo samo 8. Cenzura gora nego u Kini!!!!!!!!