Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lovac i košuuuta staza tajnom posuta, kao led, kao zar nikad nece biti paaaar
Rođeni u ovom gradu udahnu dušu bezazlenog djeteta koje ne zna da mrzi druge i drugačije. Zbog toga i postoji antipatija nacionalista prema Sarajlijama, jer ih je teško natjerati u njihove torove. Za Novu godinu gledajući Čolu koliko je sretan u svom gradu, potvrda je koliko se i ovaj grad ponosi svojom djecom.
@jamie15 Ništa on nije uzeo što mu nije dato. "Uzimaju" te drugi svaki dan pa tebi pametnom to ne smeta.
Losa kao da je zivio poput onih zmija u tegli formalina sto smo imali u kabinetu biologije ....jednostavno covjek nikako ne stari . Sasu Losica sam upoznao jedne prilike i mogu reci da je vise nego izvrstan momak . Odlican u svakom pogledu.
Kad bi neki takmicar iz ZMBT dosao u rvacku, napunio bi dvoranu. Vole oni nas bosance to je neminovno al skutori kamenoloski sami sebe ne vole a kamo li drugog. Ove rvate nema ko zabavit, nije ni cudo sto idu u Bg i Sa na provod
pa na tim koncertima su većinom bosanci i hercegovci koji žive u hrvatskoj.
@mostar25 haha sad si odjednom bosanac i hercegovac, zar nisi rvat. To ti nekom drugom. Nikad skutori ne idu na ovakve koncerte oni idu tipa tomson i sl
PRIKAŽI ODGOVORE (1)