Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prejaka pjesma sretno zmajevi !!! :D
Gotivna pesma evo jedna nasa arenalinska bomba za sportiste https://www.youtube.com/watch?v=TRawuu4lSPc
Aferim
Meni je užasna.
Ne mora sad....
Meni ove navijacke pjesme cesto idu na zivce ali ova je ubjedljivo najgora!
Svaki dan puštaju po tri puta , da jedem svaki dan ćevape dojadilo bi mi ...
ma ovi muslaimani pojma nemaju, u kojoj got utakmici igraju muslimani dosadna je do boga, samo siluju loptu.
ovo je za iran upuceno
ne prepoznadoh te odmah, šta ima pametni?
pa i nije nesto.. meni bolja antina vatreni i zmajevi!
aj bar nisu turske zastave izvisili
jebiga jaro al men pise u rodom listu hrvat i nacionalnost hrvatsko i imam putovnicu nemam pasos BiH ....cak mi i auto ima hr table placam osiguranje tamo i registrujem tamo ... ....djeca imaju putovnice .. osjecam se hrvat .. al ne negiram vasu osmanisku povjest pa ako ko kaze daje turcin tu men svejedno al ako predstavljate zemlju B i H pjesmom sportom . kulturom opcenito onda nemojte stavljat zastave turske jer njih ne predstavljate ..
a da bosnjak je uzet kao prefiks od muslimana pa sad se ne mozemo zvat bosnjacima jer nismo muslimani a nigdje ne pise nacionalnost bosansko-heregovacka ..... vidis kolko je nakradna drzava
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Realno, čudi me da neko nije finu profesionalnu pjesmu snimio, a ne nešto kvazi.
Sve ok ali pjesma mi ide na zivce