Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlična pjesma! I spot također... Nažalost kod nas mnogi \"neprihvaćeni\" ljudi ipak na kraju završe rezanjem vena ili na ulici, rijetko ko uspije da ispravno \"kanališe svoj bijes\".
Pretty,pretty pleeeease, don\'t you ever,ever feel Like you\'re less than f**kin\' perfect??? Pretty,pretty pleeeease, if you ever,ever feel like you\'re nothing You\'re f**kin\' perfect to me! Pink Rocks!!!!!!!!
@Andy Andy, ne bih bas rekla da kod nas niko ne pise pjesme iz kojih se moze nesto nauciti. Namjerno necu spomenuti ime grupe koja ima puno takvih pjesama, jer ce odmah krenuti pljuvacina ovdasnjih luzera. Ali poslusaj npr. jako pazljivo ovu njihovu pjesmu, tj. text: http://www.youtube.com/watch?v=hpIo9XnvUW4
koji racku od pjesme
hajmo bit bolji ljudi
Jutros sam više puta preslušala ovu pjesmu, stvarno je jaka!! Kod nas nažalost odavno niko ne piše pjesme iz kojih možeš šta naučiti, a ova pjesma je poruka mladim ljudima, koji su neshvaćeni, neprihvaćeni od društva, da se okrenu sebi, da više cjene sebe, da se ne gledaju očima drugih ljudi. Svaka čast!
Andy sve uredu :-)
Moj komentar je samo onaj prvi, za ove @PP ne znam ništa! A izvinjavam se ako si protumačio kao da sam ti ja napisala odgovor na tvoj komentar!
ili samo da si ispred svoga vremena i prostora
@@PP jes to sve uredu, al koji komentar???? E moji klenovi, sto sam napisao da je eva pjevaljka vama je uvredljivo, cccccccc, kralju meni ova ne pristaje za balkan i nije tipicna, i takvi sto je slusaju sasvim sigurno su prevazisli balkan. Ja eto nisam, a to znaci da sam tipicni balkanac, a ne balkanski otpadak. To samo moze znaciti da si ti balkanski otpadak.
pjesma je odlicna, spot jos bolji.....
hahah joj kako volim kad glasam pozitivno na neki komentar koji podrzava sa-x-ovu ideologiju pa moj 1 glas racunaju kao 2 :D fuckin\' perfect
Crko MARŠAL!!!!!!
Šta je ovdje kontroverzno????
ma da navik\'o si ti na ove cica mace sa estrade Balkana, mislim - sta da ti covjek odgovori na tvoj \'telingentni komentar hmm
Bitno je da si ti tipični balkanski otpadak, kad ovako razmišljaš!!!
Kako je lijepa *ebo me marsal!