Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
In Bosnia life is good, here we have no fundamental human rights, but who cares... no water,no humanity,nothing, nothing. We are happy. We are flintstons. Here time goes backward. All we need is tyrannosaurus.
sranje u Americi druže
Pao si mi u ocima Eddie, kao da ti je trebala ova eksponaza
Relevantan bend u pm
@Exigne Eto ti si relevantan.
@Exigne Ekvivalentno relevantan koliko si ti nerelevantan
Grunge is not dead 🤘🏻
Never was...
Jos jedan pokusaj reanimacije klinicki mrtve karijere. Nakon Eminema, tu je i buntovni Eddie. Snoop Dogg i Madonna nisu sami. Trampu su dani odbrojani :-)
tako sa to radi gdje narod ima svjest,a kod nas ne da ih ne kritikuju muzicari i sportisti nego im se jos uvlace u paksu i dobijaju funkcije
valja na eurosnog ići hehehe
Prl đem.