{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Partibrejkersi objavili album "Sirotinjsko carstvo" i spot za istoimenu pjesmu

Klix.ba
19.11.2015. u 13:02
9
11
Partibrejkersi objavili album "Sirotinjsko carstvo" i spot za istoimenu pjesmu
9
 
Pet godina nakon živog albuma "Krš i lom" i osam godina od objavljivanja studijskog izdanja "Sloboda ili ništa", grupa Partibrejkers, pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak objavila je novi album pod nazivom "Sirotinjsko carstvo".
"U ovim godinama i poslije toliko vremena koje smo proveli truckajući se po balkanskoj guduri, dobro je što još imamo šta da kažemo, a upravo smo sve rekli na ovom albumu", izjavio je Zoran Kostić Cane prije više od godinu dana, ali je tada ipak ostao nedorečen, budući da će publika tek sada biti u prilici da čuje šta su sve Partibrejkers izrekli na novom albumu.

"Sirotinjsko carstvo" dostupno je na Deezeru i svim relevantnim digitalnim servisima, kao i na CD-u koji je dostupan u svim bolje snabdjevenim prodavnicama ploča i CD shopovima.

Partibrejkers su odlučili da i prethodna izdanja objave u digitalnoj verziji, te su i ostvarenja Partibrejkers, Partibrejkers II, Partibrejkers III, Ledeno doba, Gramzivost i pohlepa, Kiselo i slatko i Krš i lom, također dostupni na Deezeru.

Upravo objavljeno izdanje Sirotinjsko carstvo će uskoro biti dostupno i na vinilu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: