PAN Winter Pub - mjesto odlične zabave

Klix.ba
19.12.2015. u 15:54
22
3
PAN Winter Pub - mjesto odlične zabave
22
PAN Winter Pub - mjesto odlične zabave
Jedan od najpopularnijih sadržaja 5. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa je PAN Winter Pub. PAN Winter Pub nezaobilazno je mjesto ljubitelja zimskih druženja, kako zbog toplog i ugodnog ambijenta velikog šatora od 400m2, tako i zbog raznovrsnih sadržaja koje ovaj ugostiteljski objekat nudi svojim gostima.
Posjetitelji PAN Winter Puba svakodnevno od 16:30 sati mogu uživati u After Work Party-ijima u sklopu kojih nastupaju Duo Undergrounderi i DJ Haringa, dok od 21 sat počinju svirke uživo, kada su za dobru atmosferu zaduženi brojni i veoma kvalitetni izvođači. Ulaz na sve svirke, osim one novogodišnje, je besplatan i sponzoriran je od strane PAN Piva.

Pored svirki i raznovrsnih druženja u Pubu se svakodnevno organizira i PAN bingo, kojeg vodi glumac Kemal Čebo, a u okviru kojeg posjetitelji za jedan red brojeva osvajaju besplatno piće, za dva reda turu PAN-a za cijeli sto, dok im tri osvojena reda donosi Bingo – turu pića i mezu za čitav sto (maksimalno šest osoba).

Tu je i PAN Menu, ponuda koja vrijedi do 16:30 sati, u sklopu koje posjetitelji po pristupačnoj cijeni od 6 KM dobijaju PAN Pivo i porciju piletine ili kobasica.

Sve u svemu, PAN Winter Pub na Coca – Cola Sarajevo Holiday Marketu idealno je mjesto za sve one koji žele osjetiti istinsku blagdansku atmosferu.
Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa: http://www.facebook.com/sarajevo.holiday.market


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: