Eminem u 'svom stilu'- video
0
Palin, Lohan i Simpson glavne akterke u spotu
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
swaka mu cast !!!!!!!!!!!!!!!!!!
on je kralj pri svakom pogledu i tako je hot
Mene sve ovo neodoljivo podsjeca na nizerazredni zooloski vrt.Kako video,tako i komentari.Cak i komunisticka omladina je imala nekog rezona i kriterija, a vi ste stoka balava!
@ ady: Lisa Ann, ima je na brazzers.com. Ona je inace glavna uloga one slavne Hustlerove parodije \"Who\'s Nailin\' Paylin?\". :)
LISA ANN glumi Sarah Palin
glumica se zove Lisa Ann ;)
hahahahaha KRALJUUU!!!
meni komad taraba. valjda će ostalo bit bolje.
http://mrpoplife.typepad.com/photos/uncategorized/2008/10/13/lisa_ann_1_wenn2119608.jpg
lisa ann,phoenix marie,ice la fox,jayden james,rachel star,eva angelina........najjače su
Dzaba ti sto su rap izmislili crnci,kad je jedan bijelac najbolji u tome.....kolko god da ga kritikujete on je bio najslušaniji reper na svijetu....i teško da će ga neki \"bijelac\" naslijediti
zar ova na stolu nije Lisa Ann poznata pornozvijezda?????a mozda i nije .....
On vazda isti fazon fura. Nista novo, moglo se ocekivati da ce biti neka parodija jer on nista drugo i ne zna. Nije zanimljivo vise!!!
glumica ti je lisa ann a pornic se zove who\'s nailin pailin
pejlinovka je bomba..a swpot je bolji od pjesme