Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar on nije košarkaš?
Nedžad Sinanović je tito za vas vi ste smjesni za njega. To je najbolji pjevac.
Prije neki dan sam prolazio kroz Hrvatsku i na radiu HRT HR1 imali su neku emisiju o muzici i pridjlog je bio KJHCB i čovjek koji je vodio emisiju je dao svoj glas za Vaš prijedlig, pjesma je na našem jeziku a valjda su sve ostale na engl. Svaka čast samo naprijed I drago mi što niste iz Sarajeva!
Predlozio bih ovom mladom i perspektivnom bendu da sto vise sviraju vani jer ce imati duplu korist i za sebe i za promociju NASE DOMOVINE.Sretno i sve najbolje.
Samo naprijed! Nema institucije do volje, želje i truda. Ne treba ti ništa drugo. I Alter Arta. Ud\'rite samo! Sretno!
i nas Travnik se poceo okretati oko Sunca uz mnogo skripe i prasine zahvaljujuci KJHCB :) !!!!!!!!!! pozdrav za sve clanove !!!
like it :)
sviraju 02.10.2009
Way to go! :)
kad je taj koncert
KJHB - od mene kapa dole, za sve sto ste do sada napravili!!! Uzimajuci u obzir situaciju u gradu Travniku te vac sada uobicajeni izostanak podrske travnickih kulturnih i inih kvaziinstitucija (izgleda da su prebukirani sponzoriranjem mevluda i slicnih kvazimanifestacija) na nivou grada i opcine, moze vam se samo reci svaka cast! Keep up the good vibes!
ma sta ce travnicka scena ....
autori teksta su ivana i kemical!!!:-)
SVAKA CAST KEMOOOO!! Veliki pozdrav autoru teksta, kolegice svaka cast :).
Tooooooooooooo Kemooooooooooooooo!