Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi vi kojima smeta Damir Imamovic i koji pisete gluposti u komentarima, siguran sam imate neki stepen mentalne retardacije u muzickom smislu. Niste imali tu srecu da se rodite sa osjecajem za muziku. Zato, nemojte komentarisati Damira, prekomplikovano je to za vase culne percepcije, vratite se Seki Aleksic i hip hop rep tehno turbo folk glupostima za koje ste stvoreni.
Mamu vam j e b e em sarajevsku. Sve vam zivo smeta
najjjjjj bolji je damirrrrr
ove dame i gospoda koji obožavaju da kontriraju na bilo koju temu na sa-x imaju svoj naziv. zovu se trollovi. http://www.urbandictionary.com/define.php?term=troll čak i sa ovom šemom kasnimo za svijetom jedno 5 godina.
Damir Imamović je pjevač za štale iliti staje, no mislim da bi i krave napustile svoj prostor kada bi im on svoj glas sa knedlom u grlu predstavio:) To nije vidjelo sevdaha, prezime ga malo čupa, a opet, nije svjestan da bruka svog rahmetli dedu koji je bio fascinantan interpretator. To je muzika koju biraju papci sarajevski, lafo, neka alternativa, to su oni pomodari koji sada kao slušaju jazz sevdah !!! Neka se gone u p.m. Ne treba slušati turbo folk, a vjeruj da je on zlatan u odonosu na zamorno drekanje Imamovića. Toliko!
NJEGOV\" KONCERT\" MOZE POSJETITI SAMO UZA RODBINA I BLIZE KOMSIJE DA MU SE RODITELJI NE NALJUTE,OSTALI SAMO\" POD PRISILOM\" !
POTPISUJEM
Neka vam valjaju Grand Pevaci!!!!! Damir je super, a ovi sto pisu gluposti mogu samo da mu zavide. Elma srce, ti si djevojka,kakav je to rjecnik? Bas mi te zao...
Šteta, takav vanserijski talent:))) Ne bi došla da mi neko plati, a mislim da bi svrzina kuća potonula kada bi u noj zaprdio Imamović Damke:))) Fuck off:)
SAMO SERITE IZA TIH SVOJIH MONITORA SAMOZVANI KRITIČMARI.NEMATE POJMA KOLIKO JE ZNAČAJNO OVO ŠTO RADI DAMIR ZA PROMOCIJU BIH I NJENE AUTOHTONE KULTURE. P.S.NE MORATE VOLJETI OVO ŠTO RADI DAMIR IMAMOVIĆ ALI PRIJE NEGO ŠTO POČNETE KRITIKOVATI ZAPITAJTE SE ŠTA STE VI URADILI ZA SVOJU ZEMLJU I NJENU KULTURU.POMAKNITE G.U.Z.O.V.E SA TIH KAFA I RADITE NEŠTO.
djecko pjeva nazalno, neka mu neko javi...
necemo biti na velikom gubitku sto necemo imati priliku da slusamo doticnog pjevaca, inace mi se ne svidja njegov nacin interpretiranja sevdalinki, svaku, koju je odpjeva, oskrnavi..to je moje misljenje, jer pravu izvornu sevdalinku, izuzetno, cijenim i uzivam slusajuci ih..
a jel ti zivis u svrzinoj kuci pa MORAS slusat netalentovanog damira?
Za Srecu! Nek si ti talentiran papak ili papanka!
jos srece, da ne moramo slusati netalentiranog kvaz pjevaca