Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odrzat ce koncert u prosincu u Vinkovcima. Za vrijeme prvog termina se obilježavaju dani pada Vukovara i okolnih mjesta . Treba i to razumjeti
Za prave ljubitelje, evo jednog njegovog skorašnjeg nastupa u Bgd-u... https://m.youtube.com/watch?v=GYgzNauYalY
Hrvatski? 😂
nema normalnosti gdje katolickih neofasista i svapskih sluga ima
rade umjetnik i glumac 1/1
Inaće svi Srbi propagiraju ljubav, toleranciju i blagost.
poceo je srati oko bih da je mozda bolje da se raspadne
Kritikovao jeste ali kad je zapucalo iz Zagreba je otis'o u Beograd i tamo proveo citavu agresiju.Ovo je isto kao kad bi Nele najavio koncert u Skenderiji.
Puno je mijenjao dresove, već prema prilikama i situacijama, ranije , tj. prije rata mnogo više je bio cijenjen nego u zadnje vrijeme...Maslo na zapad, malo desno, malo lijevo...ne možeš ga uhvatiti ni za glavu ni za rep! Ali, pliva i dalje, kao i svi mudri i neiskreni!
Čovjek glumi sa vodećim holivudskim glumcima a ovi europejci prodaju damu pod bubrege, šta fasizam uradi !!!
Nije ni cudo, vrlo je Chetnicki nastrojen
Mislis zbog brade hahahaha
Ocigledno mi nismo naucili lekciju iz proslosti. Nije njegova uloga bila da promovise mir 1991-e godine, vec da kroz tu pricu pacifizira Bosansko Hercegovacke snage. Ako je htjeo da prica o miru, trebao je da ide na Pale 91-e.
Stalno me pljuju kad ovo spomenem, ali ovo je obični lakardijaš. Pjeva čovjek sa Cecom Ražnatović, a tu nam glumi Jugoslovena, pacifistu i boema. Nabijem ga.
Pa pjevaju sa i pred Cecom bosanci u Zvezdama Granda pa ti to ne smeta...
Ma kakvi vražji hrvatski glumac, to je jedno obično chetnicko govedo