Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta, Scooter više zaslužuje od Ace Lukasa da pjeva u Sarajevu.
E što li me ovo nije iznenadilo?
daj ba vise hoce li se neko ozbiljan prihvatiti organizacije ovakvih stvari pa unistise nas seljacine -.- i nak je jadna BiH na losem glasu, gdje god se okrenes, ne treba nam ovo bezveze. eto vam ace mace cece cuce nek pjevaju po Sarajevu da Bog da se osusili pjevajuci -.-
Eto sad ni potrosene grupe i pojedinci vise ne dolaze...
1,2,3 fajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fol se ED BOOKING oglasio sa budu profesionalni...ajd mrs Edine, klosaru seljacki prevarantski...!!!
ED BOOKING xD
Ja sam se tolko nasekrio radi ovog otkazivanja ne znam kako cu danas ni jest ni pit ni srat.
Ljudi moji kada bi vi znali o kakvom se malom seljacicu ovdje radi... Ed booking DJ Rega. Pa to majka više ne rađa. Nafurao se seljačić da je neki promoter a samo raju puca po ušima. Šta god da je organizovao bila je izrada! Ali neka vole raja takve... Dobar je Rega ocam' lud je pravo a ovamo niko mu ne smije pisnuti jer je Rega Resident DJ kod jednog od sarajevskih kabadahija Dennisa Stojinića. Fuj, fuj odron gdje ja živim da te Bog dragi sačuva.
ljepshe vjesti ne cuh odavno, mogli su komotno mushtuluk iskat uz ovu objavu :D
Kakvi smo,nama ne treba niko doci... Uostalom sta ce nama svijetske poznate grupe,umjetnici i slicno,neka nama Turbo Folka ,zatucanosti i svega sto nas krasi.
Ovako i treba, sada mogu ko čovjek da uživam u Sinanu, Aci i ostalim umjetnicima, a ne da slušam ovo tnc tnc smeće za narkomane.
Malo pogledaj www.scootertechno.com i prouči. A onda se javi pa da diskutujemo na ovu temu. A ako su za tebe SInan i Aca umjetnici, onda malo pročačkaj i Wikipediu, upiši pojam "umjetnost" pa i to malo apsolviraj. Neće ti škodit sigurno. Sutra se možeš naći na kvizu Super Milijunaš, pa da ne padneš na prvom pitanju. Bruka brate,....
A i ne umro, kao i što lavica preseli u Pionirskoj, kad je vidjela gdje je i šta je...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne šteta, već katastrofa. Ovaj dogadjaj čekam punih 18 godina. Pratim ovaj Band od svog postanka tj. 1994. godine, i tamo ti neki kvazi "promotor" prosto uništi taj dugo sanjani san. Ali, neka...Neka nama dolaze Cece, Seke, Dade, Ace, SInani i ostale superzvijezde. Samo mogu reći: SHAME ON US!! Za sve one koji ne poznaju ovu trojku, samo da kažem da su proglašeni najuspješnijim njemačkim band-om s obzirom da na scceni nastupaju skoro pa 20 godina.
pa vidis vijesti koje dolaze iz BiH su sljedece: sajam knjiga slabo posjecen, svijetski band nam otkazuje dok u hrvatskoj svako malo neko dodje, plus ovo prepucavanje politicko to je samo odraz nas samih.
Katastrofa...I jos se susudjuju da se pitaju: "A zašto nam Bože odlazi omladina?!?" Dobro je i ima uopšte...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ahhaha cuj ovdje promotori samo uspjevaju osigurati obaveze za janu ćanu, stojo, sikija,mikija, rikija itd itd
Ko je uopste ovaj lik iz Ed bookinga? Pa njima otkazuju svi koje pozovu i sve sto pokusaju organizovati jednostavno propadne. Okani se ti momak organizacije koncerata, neces se ti leba najesti od toga (sto bi rekli cigosi iz Ko to tamo peva).
Ode Sarajevo sve vise i vise u seljakljuk -.-
...jeko ovo?
..jesam li ja sad "papak" što nemam blage ko su ova 3 lika?
...dakle, da se ispišem iz "papaka", da postanem "in" morao bih pratiti /poznavati neke bendove iz nekih zemalja koji sviraju neku muziku za koje je neko rek'o da su "mainstream" ?...bez obzira što ta muzika ne potiče u meni ništa osim podsjećanja na rad ladinog motora na 3 cilindra sa šupljim auspuhom...fala, jarane, ostajem ja u "papcima"...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)