Muzika
1

Osvojite ulaznice za ludi provod na Mucha Luchi

Klix.ba
Portal Klix.ba poklanja po pet ulaznica svojim čitateljima za partyje u okviru Mucha Lucha Festivala koji će se održati u petak i subotu.

Pet čitatelja koji tačno odgovore na pitanje "Koji izvođač je specijalni gost otvorenja Dimensions festivala u pulskoj Areni" dobit će ulaznicu za Mucha Lucha Summer Fest/Dimensions Festival promo u petak.

Pet čitatelja koji tačno odgovore na pitanje "Na koliko zabava na brodovima mogu uživati posjetioci Outlook festivala" dobit će ulaznice za Mucha Lucha Summer Fest/Outlook festival promo u subotu.

Odgovore s ličnim podacima i brojem telefona šaljite na email adresu [email protected] do danas (petak) u 17 sati.

Pored već najavljenih izvođača, muzičkom valu koji će vas lansirati na obalu se pridružuju Funk Guru, jedan od osnivača Confusiona i DJ Madd ponosni vlasnik jakih bitova sa progresivne dubstep scene.

Funk Guru (CFSN DJs) će nastupiti večeras, a odgovoran je za neke od glavnih muzičkih događaja u Hrvatskoj. U posljednjih nekoliko godina kombinuje širok spektar žanrova elektronske muzike, od Flying Lotusovih apstraktnih beatova, Shedovog techna i melodičnog UK zvuka Joy Orbisona pa do minucioznog Icicleovog drum'n'bass-a i DJ Rashadovih juke/footwork ritmova.

Iza pseudonima DJ Madd se "krije" Piter Simon, talentovani producent iz Bristola. Veoma priznat na dubstep sceni DJ Madd nam servira fuziju dubstepa, dub-a i regge-a, a njegovu kvalitetu potvrđuju gostovanja na Caspinom Dub Police eventu, BBC Radiju i Rinse FM-u.

Outlook festival, najveći evropski festival bass muzke i sound system kulture, održati će se od 29. augusta do 2. septembra 2013. na jedinstvenoj lokaciji poluotoka i tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule. Usmjeren na aktuelna i poznata svjetska imena dub, dubstep, drum'n'bass, reggae, dancehall, jungle, hip-hop, roots, soul, house, techno, garage, grime i elektronske muzike i sa impresivnim brojem od preko 550 izvođača, muzički program Outlook festivala će se odvijati na 12 dnevnih i noćnih bina i na 54 zabava na brodovima.

Dimensions festival je novi festival elektronske muzike koji se održava u organizaciji britansko-hrvatskog tima koji je zaslužan za globalni uspjeh Outlook festivala. Nakon uspješnog rasprodanog prvog izdanja Dimensions festival se vraća u magični ambijent napuštene tvrđave Punta Christo od 5. do 9. septembra 2013. predstavljajući najbolje od elektronske underground muzičke scene i nudeći čak 507 sati programa na 10 bina i 29 zabava na brodovima. Smješten na malom poluotoku Punta Christo i u istoimenoj tvrđavi s pogledom na Nacionalni park Brijuni i pulski zaljev, na nekoliko živopisnih bina unutar tvrđave Dimensions ostavlja dojam zasebnog bajkovitog svijeta.

U toku plesnog ljetnog vikenda organizujemo i nagradnu igru u kojoj imate priliku osvojiti ulaznice za Outlook i Dimensions festivale.

Dnevne ulaznice po cijeni od 5 KM možete kupiti na lokaciji Mucha Lucha Summer festivala.