|

Osvojite ulaznice za koncert Gorana Karana

Osvojite ulaznice za koncert Gorana Karana
0
Klix.ba
23.1.2014. u 09:17
6
komentara
0

dijeljenja
Osvojite ulaznice za koncert Gorana Karana
Dragi gost Coloseum Cluba Goran Karan, će održati koncert za sve svoje fanove u subotu 25. januara, sa početkom u 22 sata. Portal Klix.ba jednom sretnom čitatelju dodjeljuje dvije ulaznice.
Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da do 12 sati na [email protected] pošaljete e-mail s naznakom "Goran Karan", sa ličnim podacima (ime i prezime i broj telefona). Dobitnik će biti izabran metodom slučajnog odabira.

Karanova veza sa Sarajevom se s pravom može nazvati posebnom, a da to ni u jednom trenutku ne zvuči kao prazna fraza. I ovog puta možemo sa sigurnošću tvrditi da će prirediti svirku o kojoj će se dugo pričati.

Kroz svoju bogatu karijeru koja traje već 17 godina svojim fanovima poklonio je pregršt velikih i nezaboravnih koncerata širom Balkana, te neprolazne hitove. Nakon petogodišnje stanke objavio je dugoočekivani album "Čovik tvoj", koji je imao i svoju promociju u sarajevskom Coloseum Clubu u augustu 2013. godine. Goran je po prvi put većinski autor pjesama a album nosi snažne emocije što je publika jako brzo prepoznala.

Hitovima sa novog albuma ali i onim nešto starijim stvorit će romantičnu atmosferu coloseumovskoj publici koja će i ovog puta napustiti koncert sa osmijehom na licu.

Dodatne informacije o cijeni ulaznice i rezervacije potražite na stranici Coloseum-club.com.

Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...