{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Osvojite ulaznice za party Cristiana Varele i SABB-a u Domu mladih

7.8.2014. u 12:30
22
Osvojite ulaznice za party Cristiana Varele i SABB-a u Domu mladih
22
Osvojite ulaznice za party Cristiana Varele i SABB-a u Domu mladih
Cristian Varela/FOTO: Flickr
BH Telecom, Microsoft i Mobis electronic Sarajevo 15. augusta u sarajevskom Domu mladih organizuju promociju Nokia mobilnih uređaja Lumia 630, te akcijsku ponudu Lumia 925 uređaja u BH Telecomu.
Ovaj događaj upotpunit će muzički nastupi svjetskih DJ zvijezda Cristiana Varele i SABB-a, uz podršku domaćih muzičara Bonjasky, Toni Juranović i Megahertz.

Da bi ugođaj za posjetitelje ovog vrhunskog spektakla bio potpun, dvorana Doma mladih bit će opremljena HD LED ekranima ukupne površine 100m2, BH Telecom, Microsoft i Mobis Electronic vizualima, velikim Lumia 3D slovima izrađenim od stirodura, LED zavjesama, topovima za konfete, te živim prijenosom koji će biti rađen sa četiri HD kamere.Cristian Varela je muzički producent i DJ iz Španije, koji se uz odličnu reputaciju skoro 20 godina održao na internacionalnoj muzičkoj elektronskoj sceni.

Vareli su od 2007. godine dodijeljena dva prestižna naslova: proglašen je DJ-em godine i primio je međunarodnu nagradu Ibiza za najboljeg techno DJ-a na svijetu. Godine 2008. proglašen je najboljim techno DJ-em osmu godinu zaredom, a tokom svoje uspješne karijere, Cristian je dobio više od 25 nagrada, među kojima su one za najboljeg producenta, te najbolji label.

Odrastao u umjetničkoj porodici, a pri kraju svog muzičkog obrazovanja, Varela je komponovao muziku za pozorišne predstave, filmove, modne događaje i televizijske spotove. Radio je na više stotina produkcija i kompozicija za najprestižnije međunarodne izdavače kao što su Sony / BMG - Blanco&Negro (Španija), Intec (Velika Britanija), Elephanthaus (SAD), Pornographic recordings (Španjolska/Belgija), čiji je suvlasnik zajedno s Marcom Baileyem. Također, tu su i remiksi velikih imena, kao što su Eurythmics "Sweet Dreams", Michael Zager's Band "Let's All Chant", Split Second "Flesh"...

Njegovi radovi i intervjui su se pojavili u većini važnih specijaliziranih časopisa, na televizijskim i radio stanicama, kao i na Internetu (MTV, VIVA, Tele5, Antena 3, Telemadrid, Cuatro, TVE1, TVE2, DJ Mag). Zbog svog opsežnog umjetničkog djelovanja, diskografije, spektakularnih setova i stalnih turneja širom svijeta, od Japana preko SAD-a sve do Europe, Cristian Varela je jedno od najprestižnijih imena elektronske međunarodne scene.

Party u Domu mladih počinje u 21 sat, a ulaz je omogućen samo punoljetnima uz pozivnice o kojima se možete informisati putem Facebook stranice eventa.

Želite pozivnicu za party?Sve što trebate jeste biti stariji od 18 godina, te nam se javiti na naš mail [email protected] sa sljedećim podacima: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, te kontakt telefon. U naslovu maila napišite "Varela".

Dobitnici ulaznica će naknadno biti obaviješteni o načinu njihovog preuzimanja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: