Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lady Gaga is the new generation of antchrist propagada and the first soldier of dejjal! Free Palestine!!!
katastrofa ....spot katastrofa a ona dobro lici na dzavola
imala ne mala, ona ima preko 8 miliona fanova SAMO na facebooku
kad li ce ova shvatit da nema nikakvog talenta za muziku?!
Kako je lijepo vidjeti pozotivne komentare. A ne oni koji samo kritiziraju i prosipaju lažni moral! Gooo GaGa, =)
u pravu si elation oni su ljubomorni na Lady GaGu
joooj \'ocu i ja u ZG na konceeert ovi svi veliki demagogi i vjernici treba da se klone interneta skroz, i svega sto muti razum, lafo ne vole ovo ne vole ono, a oci im ispadose na MTV i pornice poslije 12 hihihi :-)))) cura je ok, prije cu nju slusat nego onaj sund od cajki i svakakvih zvjezdica i zvijezda granda, hayata i sta ti ja znam ahh..odo preslusat mal Bad Romance da se raspolozenje popravi tralalalala
Spot kao i svaki njen, odlican! A vi zatucani bogoboznici ne gledajte ako vam se ne svidja i ne solite pamet nama
hmm...TI..kako si glup da ni to ne možeš skontat
ko vas sta pita pacenici?????
Još jedan masonski rizual???
menščini da je dobro krenulo, izvodi ga na pravi put. Samo naprijed Edine!
Edine, dijete drago, neka ti je Bog na pomoci i neka te izvede na pravi put...
Da vam kazem pravo, ja sam musliman ali nema nista protiv nje. Ismijavanja krscanski simbola ili islamskih simbola zbog toga sto zivimo u sekularnom drustvu. Tesko nama kad nam dodje islam ili krscanstvo da vladaju nama. Zato uzivajte u slobodi koja vam je bogom data a ne religijom uzeta. Nema puno spotova sa gay tematikom ali ima sa djevojkama koje pokazuju svoja tjela. Zasto da ne i ovo? Super!
MASONS 4EVER