Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovedite ,ulozite par hiljada vise u nekog ppznatijeg izvodjaca i bice 5x vise ljudi na doceku...
ovo su oni sto pijevaju antibosnjacke pjesme??
Da li su pomenutom događaju prisustvovali Bošnjaci i Čovićevi Hrvati skupa ?
Možda su bila dva dočeka nove godine pod jednim krovom.
Lično sam poznavao ekipu mlađih Mostaraca koji su nakon zadnjeg rata praktično nestali i iz zapadnog i istočnog dijela grada i pojavili se ovdje u Sarajevu gdje su nekoliko godina pokušavali da postanu rock band sa neuobičajeno velikom ambicijom: da kupe i vježbaju cake od kojih bi u napravili mostaru rok grupu. Dobili instrumente besplatno, vježbali, ali pretjerali sa narkoticima zbog kojih su i propali.
Pojednostavljeno tumačenje ide ovako: Po svojoj prirodi stvari uspješni nosioci sarajevske kulturno umjetničke scene su osobe koje lično nisu konzumenti alkohola i narkotika. Mostar je druga priča, jer u njemu GROŽĐE uspjeva mnogo efikasnije pa u takvom okruženju nije ni realno očekivati da bi žitelji bili suzdržani od alkoholnih pića.
Bravo za HercegBosnu!