Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma klinac bi se oni oprastali da nisu donji....bjez....youtube pa slusaj....daj sirotinji cenera....veci sevap....ovi nek se tornjaju u vukoj iz koje su dosli....
na prodaju dvije VIP karte,80 KM :) PM
sumnjam da je kod nas iko slusa.
ko je ova haharka
Hvala bendu VcV što se prilikom oproštajne turneje sjetio Sarajeva! Legendaran bend! Žao mi je što je ovo vjerovatno posljednji put dda vaš live slušam!
strasno legendaran
Kad već to spomenu... Svirao mali Toše, pokoj mu duši, a ja sam inače strašno gotivio njegov rad i po meni je sigurno najbolji vokal na Balkanu svih vremena samo što je on tek trebao da krene pjevati ozbiljnje stvari......i tako mi na koncertu ja govorim raji drago mi što smo tu jer Bog zna neću čovjeka više nikad čuti uživo...oni gledaju u mene šta ti je ba Toši ni 30 godina svirat će još milion puta.... ....kad ono stvarno bilo zadnji put.
Prodajem povoljno dvije karte za Vaya Con Dios! Navali narode, jeftinije nećete naći... Zainteresovani javite se!
daj broj koliko para ?
Karte su za balkon A, u prodaji su 30, ja ih dajem za 20 KM. 066/029-964
Stvarno mi je zao sto necu moci na ovaj koncert doci. Bit ce to jedna predivna manifestacija svjetske reputacije, konacno u BiH. Ocekujem da se nakon ovoga ljudi okrenu umjetnosti u njenom obliku i da prestanu slusati turbo folk i razne izvorne muzike
Neće. A znaš šta će se desiti? Biće posjećenost slična Tifinoj na Grbavici i još jednom ćemo se obrukati. Turbofolk koristi najniže ljudske porive tako da ga je nemoguće iskorjeniti, isto da očekuješ riješavanje od sexa - nema šanse.
@ana. vidim da voliš finu muziku i da imaš ukusa. turbo folk pokazuje nivo svijesti kod građana(?). najveću smo grešku napravili što nismo masovno napustili državu još onda kad je brena napunila stadion. trebalo nam je biti jasno da smo seljačka država i da je turbo folk prirodni slijed događaja. mogu li biti indiskretan pa te pozvati na neki budući koncert, po tvom ili mome izboru?