Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve super, sve pohvale. Mali ful je jedino meni lokacija ali Travnik je kratak po tome pitanju kako god. Nisam na rukometnom bio 100 godina... Samo vidio sam da oni supci iz one neke predgrupe seru po organizatoru, kao nema backstagea. STvarno, zvijezde sarajevsko-travnicke FUJ! svaka cast TNT vidimo se noca!
svaka cast dubiozi a inace tranvnicani su poznati po tome da im niko nikad nemoze ugodit
svaka čast DK. ostali bendovi tuta, kao da sam otišao u kafanu na svirku, loše prerade loših pjesama, fuuj. velike zamjerke organizatoru zbog veceova kojih nema, zbog jednog ulaza koji služi i kao zlaz, i zbog neosvjetljenosti ulaza/izlaza... a pogotovo načelnikov govor i iskorištavanje festivala u promotivne svrhe stranke. ja sam mislio da je tnt sdp furka a ne sda ili sad jedra puštamo drugim vjetrovima?
Svaka cast Dubiozi, jos jednom su potvrdili status vrhunskog benda.Napravili su odlicnu atmosferu. Zamjerke idu na racun organizatora zbog izbora mjesta odrzavanja, bilo je mnogo boljih lokacija, i zbog slabog ozvucenja.
hajd nek se nešto dešava i u travniku osim pijace četvrtkom
Happy B-day TNT i hvala Vam za odlican fest :)
Bilo je predobro zaista, ali je mogla koja fotka više definitivno. :))