Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti bas neki okorjeli kompleksas. Ne pamtim da sam tako bolestan, zajedljiv, poremecen, i pakostan komentar procitao. Pa to samo moze smisliti neki divlji zepljak ili rogaCanin koji se silom neprilika rodio u Sarajevu i sada uzima za puno pravo da sudi bilo koga sa strane. Retardu izopaceni, da tvojim venama slucajno ne tece plava krv? Nemam pojma sta je danas sa ovim \"sarajlijama\" koji mrze svakog ko dodje sa strane da zaradi nesto para, neka rade ljudi, sta ti radis osim sto se izlajavas po klixu i mrzis nekoga na osnovu necega. Covjek je uspio, svaka mu cast. I nemoj da govoris u ime svih SARAJLIJA jer ti si ovdje najmanje Sarajlija, a najvise seljacina koja ne gleda svog posla. Tu laprdavu zensku gubicu ce neko kad tad zacepiti za sva vremena ako nastavis sa seljaklukom, SARAJLIJICE.
Pa ovo i jeste plafon Laki i nivo njegove publike!
To sto vase nerazumijevanje sta je to GRAD i sto ste kroz to nerazumijevanje unistili urbanost i gradjanstvo Sarajeva, sve ono sto ga je cinilo takvim i sve ono sto Mladic nije uspio da unisti, nije nikakva isprika da i dalje, kada ste vec tu, nastavite isto, tj. da unistavate sve ono sto vam je strano. \"Ubi vas beton\",
\"U kojem si ti podrumu smrdio dok su \'seljacici\' ginuli za ovaj grad i drzavu?\" Ovaj grad i ovu drzavu su na tvoju srecu odbranili GRADJANI, da bi poslije seljacici kao tvoji roditelji ili Laka sljegli u grad da se emancipuju! \"S koje su njive tebe nafatali pa imaš taj kompleks od seljaka\" Na nasu srecu, mi smo tvoje blisko okruzje NJIVU gledali samo na televiziji kroz emisiju o takvima kao to, koja se zvala \"Znanje imanje\".
http://www.youtube.com/watch?v=pJbx_XupxoE Svi koji kritikujete Covjeka i njegov rad,prosetajte nekim parkom,uzivajte,oslobodite se negativnosti,zezajte se,pokusajte nesto procitati,odspavajte malo,voda je jako zdrava,napite se,slobodno,o kvalitetu zraka i disanj,necu,to znate...sa srecom svima...
isperpadao nam je djecu. a, pjesma brko...bas je onako poucna :P
Mogu jedino reci da je konacno Laka dosao na svoje. Njegova muzika i jeste muzika za djecu, tako da mu pristaje ova promocija. Vise ne treba ni da se gura u neku drugu vrstu muzike, jer je ovo to sto on i jeste. Muzika za djecu. Naravno uz uslov da ne prepada djecu svojom pojavom.
Suer ideja i jos bolji produkt...nije sam za djecu nego bi odrasli trebali preslusati interesantne i edukativne price sa ovog cd-a...toplo preporucujem
moze podruku sa rizom ruzom
U kojem si ti podrumu smrdio dok su \'seljacici\' ginuli za ovaj grad i drzavu? BIjedo i fukaro.
S koje su njive tebe nafatali pa imaš taj kompleks od seljaka, jadu nepismeni?
\'Podrinjski mutant\' vam je promtno j...vo majku kao diverzant ArmijeBiH, zato ti njega mrziš, reci slobodno opančaru neokupani.
Uau, \'razmuijevanje\', uau, al si mu ga šuknuo uau Klocino nadobudna
vidim neki su se duboko prepoznali,istina najvise pece hihihihihihih......
Svi ovi levati što se ko fol predstavljaju \"prave sarajlije\" a kritikuju istočnu bosnu i sandžak su ustvari srbi provokatori sa pala i i lukavice ili hrvati iz zapadne vukojebine hercegovine..Nije mi jasno da neko može da se upeca na tako providne trikove.
Ima li neko adresu s koje se može skinuti ovaj CD?
j.e.b.o. ga zisko u zicagu