Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azerbejdzanka 12 poena, ovaj Arash je uvijek uz neku uuuuuuu...
capo volim te
capo ti si CAR!
tako je capo, KRALJU, dole evrovizija!
evrovizija je smece....nesto najgluplje sto postoji...zali boze para
dobra ova azerbejdzanka, ista ja :)
hajd nadam se u Bosnu ako ne Bosna onda TURSKA ili HRVATSKA
@Anakonda,imacemo internet ali sa \"code\" tako da ne vilenis po netu. Modna kuca-Krivaja,najbolja,najtoplija a plus je domace BiH! Pa zapadna severna Amerika je 90% pod \"montaznim-modnim\" kucama.
http://www.hercegbosna.org/forum/index.php i muslimani su pozvani na diskusije.
I DALJE STE UPADLJIVO GLUPI buahahahahahhahah
prvo polufinale je bilo interesantije ako ne i kvalitetnije. zao mi je da srbija nije prosla ali im je pjesma ipak tanka, pogotovu sto je na temu cipele severina jednom vec \"prodala\" stiklu. nema veze, sve je ovo ionako samo jedno obicno zezanje, nemojmo sve shvatati kao vrh ili smak svijeta.
@Partizanovac! Kakva je to \"modna kuca\" i hocemo li imat internet??
Srbi nisu prosli jer ne prolazi seljakluk i turbofolk! radujem se i nadam da je ovo bio posljednji ekser u mrtvacki kovceg gluposti i kulturne prljavstine zvane turbofolk! A da ne govorim o najglupljoj frizuri na ovogodisnjem Eurosongu. Ne pomogose im niti opanci.
Treba mu put za plinovod :)))
Šta mislite zbog čega li je Putin posjećivao probe Azerbejđanaca? da nije možda zato što mu se pjesma sviđa? :)))