Pogledajte kako je bilo
140

Odlična atmosfera na Sarajevo Winter Festu: Brojnu publiku zabavljao Mirza Pandur

L. R.
Mirza Pandur (Foto: I. Š./Klix.ba)
Mirza Pandur (Foto: I. Š./Klix.ba)
Druga večer Sarajevo Winter Festa nastavila je s dobrom atmosferom i bogatom gastro ponudom, a prisutne je zabavljao mladi pjevač Mirza Pandur.

Tako je mnogobrojna publika imala priliku čuti obrade nekih od najvećih pop i rock hitova izvođača kao što su Zdravko Čolić, Dino Merlin, Tony Cetinski, Oliver Dragojević, Toše Proeski, Mladen Vojičić Tifa i drugi.

Za atmosferu prve večeri Sarajevo Winter Festa bile su zadužene DJ Forora i popularna pjevačica Indira Forza, a prostor na kojem se odvija ovaj festival bio je mali za sve one koji su željeli uživati u nastupu hrvatske pjevačice.

Prvi Winter Fest Sarajevo održava se na Trgu Prve brigade policije (plato prekoputa Vijećnice), a trajat će sve do 3. januara.

Kako su organizatori festivala naveli, cilj im je da okupe veliki broj izlagača hrane i pića, ali i da privuku što veći broj građana i turista. Osim prilike da uživaju u raznim jelima domaće, ali i internacionalne kuhinje, svi koji se odluče posjetiti prvi Sarajevo Winter Fest moći će uživati i u muzičkom programu domaćih i regionalnih zvijezda, a kreiran je i program za djecu.

Program festivala možete pročitati u nastavku:

    1. decembar - "Druženje sa Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima zu novogodišnji facepainting", Neo Stereo
    1. decembar - Frenkie, Kontra i Indigo
    1. decembar - "Tajni Gaz" Balašević Tribute Band
    1. decembar - Etno Trans
    1. decembar - Tarik Mulaomerović
    1. decembar - Rock Ko Fol
    1. decembar - Predstava "Potraga za Deda Mrazom“
    1. januar - Cunami i Valderrama
    1. januar - S.A.R.S.
    1. januar - Adi Šoše