Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se ko je oduvijek imao predobre pjesme, svaka čast majstore, valjda će i pjesma sa kojom ćeš nas predstavljati također biti predobra !!!
jok ne moze se na eurosong sa plagijatom, a \'lane moje\'?
Mi bolje nemamo....mi bolje nikad imati nećemo. Dinu će slušati i naši unuci jer pravi kvalitet ne umire nikad.
Ako sam dobro shvatila, ti cijenis Dinu jer je muzički neobrazovan !?! Kakv paradoks...
Nisam ljubitelj muzike dotičnog gospodina i inače neslušam tu vrstu muzike,ali kada se osvrnemo na jednog drugog i najvećeg plagijatora sa brdovitog Balkana,dugmića, onda mi prosto nije jasno kako to da se prebrojava svaka \"ukradena\" nota Merlinu a ovaj drugi slovi kao najveći genije koji je rođen na ovim prostorima. Nikad ni jedno slovo o njegovom \"radu\" ! Zato molimo cijenjenog novinara da nam priredi još koji osvrt na rad nekih od najvećih !
od KOKUZA do PAPKA put je bio veoma dugacak a ustvari pravo kratak
KO GA VOLI NEK GA SLUSA, ŠTO SE MENE TIČE NEINTERESUJE ME. RAZLOGE ĆU ZADRŽATI ZA MENE, OVDJE JE MALO PROSTORA DA SVE NABROJIM.
e,fare,fare,nezdravo je tako biti ljubomoran,zavidan i bacati se blatom na merlina-a kad se sve sastavi od ovih muzicara ,cak i ex-yu,znas i sam da tu originala slabo ima, pocni sa bregovicem,koji je znao djoniti bolje od ikoga, pa ste pali u trans svi ,sto po novinama,sto po ostalim medijima kad je koncertirao po ispljuvanom \"alijinom\" sarajevu, tendenciozno,zlobno.... valja znat i podjoniti ,fare,zar ne?
Steta sto danas nema pravih novinara da pisu o profesionalnim karijerama uvazenih pjevaca nase drzave, vec je taj posao pripao propalim muzicarima.
ma pustite borica nek pise ,nek sapire dinine grijehe iz proslosti :-) DINO NACIONALE
Najveca sramota bosnjackog naroda je upravo dino merlin. Toliko od mene. Hvala.
Zeljko joksimovic je bio sa plagijatom LANE MOJE cak su ga i tuzili i izbacili..nesto na eurosongu....A opet ga srbi podrzavali i kao bio im pod brojem 1 a gle naseg naroda......a danas je sve plagijat.....svaki pjevac to danas radi...jer to je \"balkan\" samo se krade... ja CENIM merlina zato sto nije bio jedan od ONIH GUZONJIH SINOVA...I NIJE SVIRAO KLAVIR I BIO TATIN MUZICAR U 6 GODINI.....I UČIO MOZARTOVE NOTE I VIOLINE VEC SE TRUDIO I POSTIGAO OVE SAD STO POSTAJU \"PJEVACI\" I KUPUJU CD I TEKSTOVE I MUZIKU I NAPUCAJU SPOT SA TREBAMA ;))))
ja samo znam da su se na zapadu poprilično šegali na njegov račun kod prvog pokušaja a ponajviše ovaj švabo što vodi Lenu a vodiće i moderaciju songa,eto mu novog štofa
za vasu informaciju covjek se zove EDIN, a ne DINO... kako ste vi napisali.
KRALJ ZABAVNE MUZIKE
STA OVAJ AUTOR TEKSTA IMA PROTIV DINE I NJEGOVIH PJESAMA???????????????????????????????????????????????????????????????????????? HVALA
da samo znas kolko taj tvoj haddzija cuga i koja je lopina