Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce se Deen u znak protesta odreci primanja za istaknutog umjetnika.
Nadam se da samo nece kao Fahrudin Radoncic pricati okolo i hvaliti se kako je donirao novac. Nije nas obicaj hvaliti se udijeljenim. (salim se svakako, niko pametan i ne pomislja da bi se neko dobrovoljno skinuo sa drzavnih jasli).
Djelila nas žica do finala....
komad žice
Bas mi je drago sto ovi debili nisu prosli dalje. Ko ih je izabrao da predstavljaju drzavu?
To je otprilike i realno. Mada su se neke stavari promjenile otkad smo zadnji put ucestvovali. Mozda bi usli u finale da je samo publika glasala.
stednja na zici nas je kostala prolaska dalje
Mislim da je Haris Pasovic upropastio onako finu pjesmu. Plus reper sa bradom nam nije trebao da unisti harmoniju i sklad same pjesme.
Bolje da smo Mirzu Selimovica poslali
Ajde više. Pjesma fijasko totalni, šta više tražite utjehu. Deal with it!
@Hocu_Da_Budem_Bogat: Zdravo je imati osjećaj za samokritiku.
Molio bi da se nesto uradi povodom ovog Eurosonga sljedeci put da se potpisuje peticija da li narod HOCE da imaju svog predstavnika... samo se bezveze brukamo i trosimo pare na gluposti a itekako imamo precih stvari
NEMOJ SAD DA IH STITITE KLIX ONI DA SU I OTISLI U FINALE NE BI POBIJEDILI ZASIGURNO NEGO PORUCUJEM KOMPOZITORIMA KOJI SU ODGOVORNI ZA PRAVLJENJE PJESAMA SCENE KOREOGRAFIJE ITD NEKA VEC SADA KRENU U RAD I DA NAPRAVE PJESMU KOJA CE DA OBORI CITAV SVIJET SA NOGU I NEMOJ SLUCAJNO DA VAM PADNE NAPAMET SLATI LJUDE NA EUROSONG SA NEKOM GLUPOM PJESMOM BEZVEZE SE TROSE GRADANSKE PARE ALO NISMO MI SAN MARINO I AKO NEMA TE DOVOLJNO INSPIRACIJE I IDEJE KAKVU PJESMU DA NAPRAVITE NE SALJITE ALOOOOOOOOOOOOOOOO
Realno smo se izblamirali. Tek sad nekako to vidim, prije me valjda ponio patriotizam. Brate pusiona smo
Australija na Eurosongu. Kakve ona ima veze sa Eurosongom? Užas. Definitivno, ne treba više ići na to sranje. Bolje ići na etno fest u Neum ili festival u Bihaću, sve ostalo je baci pare.
@mirabel Australija nije uopste clanica EBU (Evropske radiodifuzne unije) nego je pozvana na Eurosong prosle godine kada se obiljezavalo 60.godina jer oni od 1980 g. prenose Eurosong, ali nikada ne mogu nastupiti jer su Australija, a ne Evropa, sto je logicno, i eto pozvase ih prosle godine reda radi jer prate, ali eto unijelo novu dozu pa su ostali i ove. Takodjer, ni jedna americka tv stanica nije dio EBU-a, nego su ove godine prenosili putem LOGO TV, isto reda radi, tako i u Kini.
@salebih2016 MIslim da bi trebali promijeniti naziv takmicenja,osmisliti nesto novo jer ovo nema smisla. Kad je Azerbejdzan ili Aremnija bila u EU? Da ne govorim o Maroku ili LIbanu. Ovo je sve samo ne Eurosong. Kako god, AUS je bila fenomenalna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od dvanaest ucesnika polufinala, nasi bil dobri, solidini jedanaesti.
Samo vi šupljirajte al smo vas izdominirali ko posljednje levate.Dogodine Zmaja od Sipova i polufinaliste sa koride Jablana , Barona , Rudonju i Lozonju i nek ih Zmaj išiba i izurlice se na njih pa da bude totalna dominacija.bRAVO NASI , OSVJETLALI STE OBRAZ BIH!
Mile sa pesmom: Ne moze nam niko nista....
eto ih k'o dveri...nek ponove izbore
ima da se slavi veceras svu noc!