Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tugo nesrećo 😢
steta sto je postao hronicni alkoholicar skoro pa klosar
I kad kaže bolesni roditelji ulažu dzaba u svoju djecu ,da je zivio na mahmutovcu i da mu je stari cugo pred granapom sad bi maxsimalno doguro do vozaca brze poste.
Dok hrabri novinari u Hrvatskoj otkrivaju covid logor (!!!) u sred Hrvatske namijenjen za zaražene i sve one koji su došli u kontakt sa zaraženim, bh novinari traže u arhivi šta je prije 33g pjevao Lončarević. Suvišan svaki dalji komentar (https://www.youtube.com/watch?v=ElcBYtbliTk)
Eh te nedjelje 1980-tih, u 10.00 sati redovno Muzicki tobogan, pa kasnije na TV Sarajevo Nedeljni zabavnik. Televizija bez Zadruge, Parova, Velikog brata, talk showa sa babama tracarama, televizija bez Zvijezda Granda, bez sunda i kica. Samo obrazovni program, nauka, kulturni crtani filmovi, nije bilo deranja, vriske, skike kao sad s ovim crtanim za danasnju djecu. Vrijeme bez interneta, influensera, drustvenih mreza,
Batooooo stoo si ljuuut? On ce meni ti si Bosanaaaac. Kakav ba Bosanaaac ja sam Bošnjooooooooooooook.
Nikako bez superiornih Srba i Hrvata da komentar prodhe :D ljudi fakat imaju krizu identiteta. Ban Jelačić odbijen Hrvati su serfi (Srbi)
U sta se pretvorila TV Novi Sad pod Miloradom Vucelicem - Milijana Baletic, Mila Stula, Milorad Vucelic, ratnohuskacki dnevnici da je cak TV Podgorica morao 1992 ukinuti zajednicki TV dnevnik zbog priloga TV Novi Sad u toj fantomskoj Saveznoj republici Jugoslaviji.
Ovo nije objavljen snimak sad ima godinama stoji na YouTube a vi pokupili sa Facebooka. Sto se tice Muzickog tobogana, bila je to jedna fina djecija emisija, gdje su djecu ucili muzici, pjesmi, plesu, sviranju. Tada je TV Novi Sad bila ozbiljna televizija sve dok Slobodan Milosevic nije postavio Milorada Vucelica za generalnog direktora. Imate serijal Junaci doba zlog - prva epizoda, Milorad Vucelic - dezurni istomisljenik, vidjet cete zasto i kako