Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otkad mi slavimo turske praznike?
žašto ovoliko Srba ili onih koji se smatraju Srbima stalno idu na omražene im \"turske \" portale, ne razumijem tu vašu potrebu da toliko buljite u nešto što uopće nije namjenjenao vama. Eno vam gomila, sprskih i hrvatskih portala, ovdje nije ništa namjenjeno vama.
evo sta se desavalo u amfiteatru isto noc: http://www.youtube.com/watch?v=tLK0_fA0QVc&feature=channel_video_title
http://www.bljesak.info/content/view/74662/155/ Vahid Hećo uredbom poništio milijunsku investiciju: Hercegovina bez 50 milijuna eura Na ovaj nečin platformaši sređuju politiku, BiH ostala bez 50 milijuna EURA strane investicije..
Nije bitan razlog, samo nek se viori Turska zastava u Bosni
Boli me racku za tursku omlatinu
Pa kad Bosanski vlasi mogu da slave praznike iz susjedne države možemo i mi od bratske Turske
Imal iko da me izradi?
i posle kazu mi nismo turci
Braco Turci, sretni vam i bericetni praznici uvijek bili i da ih jos mnogo docekate!
@dino Da si uzeo knjigu historije turske, ne bi izvaljivao takve gluposti, vec bi znao da su oni MORALI napustiti sve sto su imali jer se CITAVA DANAŠNJA \"CIVILOZAVANA\" EVROPA DIGLA DA UNIŠTI BRAĆU, i da su se isti jedva odbranili, a da u toj odbrani nisu ucestvovali cak zene i djeca, turska bi zasigurno bila osvojena a Boga pitaj sta bi doticni (gotovo citava krscanska evropa + rusija) ucinili sa bracom! Toliko!
DA SI JOS MALO PAMETAN BIO BI GLUP ;)
slazem se potpuno sa tobom !!!..evo sad prvih jedanest... Hadanovic Ivanovic-Subotic-Vidic-Kolarov Srna-Stankovic-Modric-Krasic Dzeko-Jovetic
PA SRBI RECIRE DA NISMO MULTIETICNI, CAK VAM USTUPAMO I DOM MLADIH DA SLAVITE SVOJE PRAZNIKE
FUJ !!! SAMO FUJ ! Zašto mi slavimo turske praznike?! Gadite mi se! MI SMO BOSANCI I HERCEGOVCI, NE TURCI !
turci i sport,ima ih dosta a u sportu ih nigdje nema.antitalenti za sve osim hrvanja i dizanja tegova.
Ovo je praznik za sve gradjane BiH pa i genocidnog entiteta rs...zato s ponosom da proslavimo ovaj jednistveni praznik...jer svi smo mi turci...samo sto posrbice bjeze od te pomisli..Ako Bog da kad ukinemo genocidni entitet, uvodimo tursku liru, a mozda prvo uvedemo tursku liru pa onda ukinemo rs...mada nama ne smeta genocidni entitet rs, jer svugdje u svijetu pise da smo Bosnia and Herzegowina,tako da mene u srajevu nije briga jel onaj neko iz bijeljina,zvornika iostalih sela ziv ili mrtav..bitno je da mi imamo drzavu,grb i zastavu