Muzika
35

Novi spot Justina Timberlakea je tu, a sa njim i pjesma koju već nazivaju ljetnim hitom

Klix.ba
Novi singl Justina Timberlakea "Can't Stop The Feeling!" ima i spot koji se na YouTubeu pojavio 16. maja, a koji već obara sve rekorde. Pjesma je #1 na iTunes servisima u čak 27 zemalja, a na YouTubeu ima preko dva miliona pregleda.

Spot za pjesmu koja je najavni singl za pjevačev album koji izlazi u septembru ove godine je režirao Mark Romanek, a fanovi na društvenim mrežama su već oduševljeni i kažu kako se "dobri stari" Justin kakvog vole i poznaju konačno vratio.

Singl "Can't Stop The Feeling!" obara rekorde na radiju i najprodavaniji je singl u prvoj sedmici u ovoj godini - #1 je na Billboardovoj ljestvici digitalnih pjesama s prodanih 379,000 downloada. Prvi put u karijeri je Justin debitirao na #1 Billboardovu listu Hot 100.

"Can't Stop The Feeling!" su komponovali i producirali Justin Timberlake, Max Martin i Shellback i to za animirani film "Trolls" (DreamWorks/MCF), a pjesma će biti objavljena na istoimenom soundtrack izdanju (RCA Records/Menart) najavljenom za 23. septembar.

Justina Timberlakea smo imali priliku gledati prije nekoliko dana kao gosta na finalu takmičenja za pjesmu Eurovizije, kada je pjesmu "Can´t Stop The Feeling!" izveo premijerno.

Timberlake se u posljednjih godinu dana posvetio porodičnom životu, a prošle je godine dobio sina sa svojom partnericom, glumicom Jessicom Biel.