Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da nisam ni gledao niti slušao. Kakav idiotluk! Šund naj zadnji. Daleko je je ovo od za*ebancije.
Skim si \'taki si!
Ja sam clan Dvadesetorice i ovim putem se javno ogradjujem od onih clanova koji su na Akademiji pjevali narodnjake punog srca. Znamo mi koji su to.
Nudim orignalne tekstove i muziku samo me kontaktirajte.
znas,nas je fol da pokazemo kako lose pjevamo a necemo da skupimo ni po 20 puta po 20 maraka pa da to snimimo negdje kako valja!l MI IMAMO IDEJU! aha. pravo ste smijesni(u negativnom smislu).
auuuu.. koji idiotizam ........ ko ove finansira ?
Skupili se \"cool\" momci i pjevaju qurcu. ajd ona mevluda nije loša zajebancija, ali ovo nit je smješno, ni cinično, ironično... i šta bi već trebalo biti. dobro je ba momci odmorite malo, smislite dobre zajebancije pa polako. ne može se tako lako poznat celebrity, pomalo...
nažalost bezveze pjesma.
Pa tako smo se mi nekad zezači u vrticu, kreativo nadasve :P Moron do morona, sto drugo reci. Na sta je spao Dom mladih, zalosno!
najbolje bi bilo da odete na \"bazene\" i tamo izvodite svoj show jer tamo i pripadate! gospodo, vi pojma nemate sta je parodija. cak sam vidjela par vas u kafani scenske akademijie na obali kako punog srca pjevate narodnjake uzdignutih ruku na vrhuncu ekstaze. bljak! vi ste obican sljam, a ponajmanje neko kome treba dati bilo kakvog medijskog prostora! ovo nema veze sa zezancijom kako neko rece.
Fakat sranje i da je iz zeze snimljen! Lose, lose... lose!!!
Smece. Amateri. Klocovi. Neznam sto postavljate ove glupe spotove.
@kokolo Pa ja sam stari rocker, ako to nesto znaci, al ovih 20 je odron zesci...
Sranje
@ Vitamin C: sad ce Moj Ummete pa ces se ti naslusati dobre muzike! Sine, cekaj do tada i nemoj bezze kilikati na kojekakve bogohulne linkove kojekakvih bendova koji su protiv Reisa i Islama...ne valja to, ti si pametan momak, evo i o muzici cak znas, tako da kani se ti ovoga i idi klikaj po linkovima hora medrese i ostalih mladih BH \"grupa\".