Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne pamtim kada sam pogledao bolji spot, svaka cast
E vala nisam odavno bolji spot gledao..svaka čast...pjesma je tak tak
Osim što je spot ukraden
:)
New anthem of free internet download elected - DEFINITIVNO http://satirelife.com/index.php?id=220
prejako , prejak spot !
Sranje, ne slušam ih ... i uopšte me ne interesuju
yify je čučno a vi svirajte kurcu
Haha spot je kraljevski, svaka cast
APEL DUBIOZI KOLEKTIVU: NAPRAVITE KOJU PJESMU DA SE SE RAZLIKUJE I PO MUZICI, A NE SAMO PO TEKSTU !!!! Uglavnom vam je ista muzika i ritam, varijacije u tekstu tu i tamo. Pa dookle više. Što se tiče spota, odlično urađeno. Fabrika thumbs up.
Extra spot, svjetski. .... Svaka čast!
Slušaoci bošnjačke nacije najviše vole grahorastu muziku.
Svi oni qurcu pjevaju... nema muze bez baha, mocarta, bethovena itd
Oni su meni takav ŠUND
jedina besplatna stvar u Bosni
Znači, DUBIOZA No1 in the F*** WORLD! ! ! ! !
@slobodnoMisljenje, e jesi mustra, mora da su ti roditelji ponosni, spavaš do 12, gledaš pink i dm i uživaš u cajkama i koridi, a idol ti je zmaj iz šipova :) hajde čobane od*ebi u skokovima u zabit iz koje si izašao i vidi da povedeš još nekoga sličnog sebi!
@slobodnoMisljenje hahahaha čuj "balijice" hahaha još jedan dokaz da si obična BUDALA zapela u vremenu sa svojim idealima, koji koče ovu državu, a zbog kojih upravo ovaj bend postoji! Hajde se malo edukuj, čitaj čovječe, uči i izbaci iz sebe primitivizam na kojeg su tvoji roditelji ustvari i te kako ponosni, nemoj biti kao oni. A ako ni to ne uspiješ, nađi prvu zgradu i baci se sa iste, jer to je jedini način da nas poštediš svojih gluposti!
Jesu oni angazirani bend ili ucestvuju u zajebanciji koju nam svijet pravi ?? Mislim ispadaju kao simpaticni, al svjesno ili ne, zive od istih. Art im je uvijek bio slabija strana, zapravo ga nikad nisu ni imali. Zabava za mase. Inace, ne znam sta je ovdje dobro !!
poštujem njihov uspijeh, naročito ono što odrađuju vani. skidam kapu jer od muzike dobro žive i ne tezgare (sviraju obrade). al ovo njihovo kao i ono što svira s.a.r.s. je obicna unca-unca muzika, ili što bi Damir Avdić Graha rekao "urbana džigera"
RESPEKT!