Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žera majmune napuši se k.... Ca
Pa dijaspori samo može i uzeti lovu na ovaj fazon
Extra. Žera legenda
Koliko je pun sebe, toliko je nebitan. Zalosno, jer bio bi veeelika legenda samo da nije toliko napuhan. Idol iz djetinstva, namcor iz sadasnjosti
J...o ga otac . Nek ide i ne vrača se ..
Dobar tekst. "...hladan, tako hladan je ovaj sjever za nas duse juzne..." - kako za koga, neki se ohlade i ukoce na sjeveru, izgube svoje Ja.
Što ne volim kad prave ovakve pjesme koje udaraju na emocije ljudi, samo da bi pjesma postala više slušana, bez ikakve odgovornosti prema publici, koju većinom rastuže ovakve pjesme. Pa se kasnije pušta po svadbama ili po feštama dijaspore.
... kad pretočiš bol u pjesmu ... predivna je melodija... ❣️
ooo jesu ovi još među živima?