Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha
večerasssss bosna bijedi...hehehe..Talin mora pati.... naprijed..vedo,džeko,spaha,keno.....
borac banja luka,,, lesinari,,,
Ma niste vi normalni, fasisticke svinje Što se kitite tuđim perjem...Bosanski katolici uspjesima hrvatske reprezentacije, a Bosanski muslimani uspjesima turske, a pravoslavci, hehe, nikakve veze sa Srbijom Igraj Bosno, ne daj se, igraj svi smo uz tebe!!!
Razmontiram i raskitiram ti seku croasanku
evo kazu KZu da ce prestati svirati jer uz uzno postovanje ih ti izkritikova pa kontaju ako nas sike tako vidi onda nema mi sta tu traziti. Hvala sike
PJESMA JE SMEĆE UZ DUŽNO POŠTOVANJE!
a i vi minderaši ne ritese BHF
čuj ovog šumnjaka i hinje hrvoja hahahaha majko mila papaka....
@srbu treba na lijecenje, to je poznati bolesnik. a @cro ku_r_cu porucujem da pogleda zadnji mec TURSKA-hrvatska i objesene NOSINE bilica i drugih ujica.
Ljudi šta vam je?
a ti krvatu sto se pravis pogledaj krvatsku rep pola bosanaca mamu ti
hahaha..da da...turciii...semih şentürk...da da...fudbal je igra koja zavrsava kad turci zabiju gol...hahaha
ee, svaka cast za pjesmicu! hvala vam mnogo! kzu rulz!!!
Ajde ajde smirite se Hrvati i Muslimani, nemoj da se svadjate kad ste zajedno u braku pederacije! Doci ce cika Incko pa ce da vas naruzi! Evo neka kompromis bude da navijajmo svi zajedno za Srbiju :)))