Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto zatvorili su sve pa se cifre samo povecavaju nikakvog efekta. A i ove maske sad samo jos u stanu sto ne nosimo i opet nista. Koga vi vise?
Ide lagano dresiranje zive sile. Sto ste imali zivote normalne imali ste. Pozdrav.
Hahahah e jes mi ovo nesto znaci isto kao proslogodosnji snijeg
Korona ubleha najveca
...A šta je sa Wuhanom, niko ga više ne spominje, pa tamo već odavno više nema niti jednog zaraženog...i usput najposjećenija turistička destinacija u ovom periodu.
Pa dok su se na Zapadu podsmijavali raspadu sistema u Kini. Kako su lažna ekonomska sila, da su bliže zemljama trećeg svijeta. Da ne znaju držati pod kontrolom situaciju... Oni su zatvorili na skoro dva mjeseca grad i zaustavili širenje. Sada kod njih normalno, a na Zapadu već duže od pola godine se ne mogu izboriti sa koronom.
I ko ce ekonomski podnijeti koncert za kojeg je potrebno 10.000 u publici, kad bude dozvoljeno samo 2.000 ?? Ili ce karte biti 5 puta skuplje ??
Naucnici izgleda jedno...drzavnici drugo...ne samo kod nas
a partijanje?
Nista dok ne zasvira peti korpus