Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Tito vaskrsne ubio bi se.
Teško bi skonto za Bošnjake al zato servofašisti mu nisu tajna
....majku ti yeb.m nemaš mu šta objašnjavati .Znao je on odlično ko su Bošnjaci.Živio je u to vrijeme kada ti se đed posrbio od pravoslavnog bošnjanuna nakon načertanija.
Tito da vaskrsne brze bolje bi se vratio u grob to je sigurica.
Josip bi rekao: za muslimane sam znao da nema nista od njih, zaSrbiju da ce biti vjerna Rusiji i za Sloveniu i Hrvatsku da ce se vratiti na zapad
Umro bi kad bi vas vidio
Jbls vas Jugoslavija. Sad kad rusi osvajaju ubacuje se prica o jugoslovenima da bi se hrvatici opet provukli. E pa nece moci!
A to rade britanci i njemci, da bi preko konjusara imali udjeo u sta sledi.
da tito vaskrsne, prvo bi pobio svr ucesnike eurosonga pa onda napao rusiju
Komentare nižu besposleni i dokoni ljudi. Ko ima imalo morala u sebi, neće pratiti ovo s*anje od takmičenja. Doveli su zločinačku zemlju, a palestinske simbole zabranili. A ovo svrša*anje Bošnja na Euroviziju i to baš kad naša država i ne učestvuje, tek ne mogu da razumijem.
Dosta ste vi nas izhebali sa Jugoslavijom, jedino je mi volili, a sad se nešto spominje čim Hrv i Srb zajedno negdje. Ma nasisajte se motke dobro na Eurosongu.
Pametnom je i hisaret dosta.
Išaret se kaze legendo
Kraljevina Bosna✌
Tekst jugonostalgicari svrsavaju. A mi normalni ljudi povracamo haman na isto.
Jel Izrael automatski prolazi u finale, kao nagrada za napad na Rafu. Ništa nas više ne iznenađuje
Зар му није био рођендан 25 маја? Еее
Gledate Grand i Cecu a bunite se na ovo??
Tito ili Karadjordje? Tito jeste podrzavao SHS, sve su zlocinacka djela ovjetili i priznali, ali ovo vam je SHS osovina, ne Jugoslavija.
Tito bi umro od sreće zbog otvorene propagande sotonizma i lgbt degenerizma?!
Klasična preseravanja