Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"jooos se poorezeem na tvojee doodiiireee od staklaaa niikada se ja iz tvog srca nisam makla ..." predraga nina!
nek uzima pare od ustasa i cetnika... al ne moze kad su je odjebali
sjajno
vole ove iz kroacije doci u bih na bosnjacki sudzuk jer pravog sudzuka nema u hrvata...
https://youtu.be/wN58xfZY5_s 😂😂😂😂😂😂😂😂
Uskoro će Srbima u Hrvatskoj pojati svećenici hrvatske pravoslavne crkve ! SRBI NA APARATIMA, ko da je svanula 1941 ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/43728/srpski_predstavnici_protiv_hrvatske_pravoslavne_crkve_takva_grupacija_je_postojala_samo_u_ndh.html TO bi bilo isto da na Sandažku nije glavni bošnjački muftija neg BEogradski, a kakva je sad situacija. I tako je BEograd podržavao podjelu BiH, a onda mu odcijepilo Kosovo. Narod bi to kratko prokomentarisao:
NEMEREŠ se HEBATI A DA TI NE UĐE !
jedina pjevacica vrijedna divljenja- od glasa do stylinga.nihe joj potrebno biti razgolicena da skrene paznju sa najvaznijeg- glasa... svaka joj cast na dosljednosti! Diva!
To mozda u tvome svijetu, necu reci selu ili stali da te ne bi uvrijedio. Pored Josipe, Vanne, ti kazes da je jedina...joj joj.
Vrlo dobra zenska.
ne bi ošo da ona meni plati.
dan zaljubljenih............u mostaru i sarajevu :)
nina je carica