Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveća dama na Balkanu, bez ikakvog premca.
Hvala punoooooo na ovako lijepoj večeri... Zadovoljstvo je bilo slušati ovu prelijepu mladu damu... 💜
Mlada? Kad si ti diplomirala, 1812?
Nek idu opstinske pare u Hrvatsku, iz prve ruke znam da kad su nasi pjevaci nastupali, dobijali su minimum minimuma, svaka cast Nini, super je pjevacica, kulturna i sve to, ali je zato i masno naplatila.
Skontam sinoć koliko sam prerasla ove žalopojke. Nina, daj neke sretnije pjesme, sve nešto ona pati, on je ne voli, tuga, žalost..
poslije dodji do načelnika efendića rogatičana da ti isplati honorar ali moraš biti na koljenima.
Slika 3, donji lijevi cosak. Frajer izgleda toliko odvaljeno da ne zna jel' gleda Ninu Badric ili Srbija-Svicarska.
Ništa ako nisu mahali švicarskim zastavama. nema se šta kom...!
Ne znam je..ali vidim po komentarima da je fina....je li iz finske ova ili s dobrinje..nekako mi izgleda kao da je poplava izbacila
diva nina. melem za uši i oči.
Čarobno veče